Tieto znamenia dokážu odpustiť neveru.dreamstime
StoryEditor

Dokážu dať partnerovi druhú šanci: Tieto znamenia zverokruhu sú schopné odpustiť neveru

08.01.2024, 19:00
ASTRO

Aj keď si hovoríte, že nikdy neveru nezažijete, mali by ste si uvedomiť, že život je nepredvídavý a v súčasnosti je možné naozaj všetko. Či už je to vplyvom sociálnych sietí alebo obdobím otvorených vzťahov, nevera je čím ďalej, tým viac častejšia. Aj keď môže signalizovať koniec vzťahu, existujú znamenia, ktoré vám aj cez bolesť dokážu dať druhú šancu.

Keď sa vo vzťahu objaví nevera, či už z vašej alebo partnerovej strany, môže to značiť jasný koniec alebo naopak príležitosť na zmenu a zlepšenie. Práve týmto sa riadia nižšie spomínané znamenia zverokruhu, ktoré svojmu partnerovi, a napriek bolesti či sklamaniu dokážu dať druhú šancu. Pozrite sa, kto z horoskopu je ochotný odpustiť neveru.  

ANKETA
Odpustili by ste neveru?

Rak

Ak sa Rak dá dohromady s osobou, o ktorú nechce prísť, ktorú nadovšetko miluje a ochraňuje,  pravdepodobne jej dokáže odpustiť aj neveru. Dôvodom je najmä fakt, že pre Raka je rodina všetko, takže nedovolí, aby mu niekto alebo niečo zničilo to, čo vybudoval. Jednoducho, ľudia narodení v tomto znamení niekedy zabúdajú myslieť len na seba a odpustia tak partnerovi naozaj čokoľvek.

Strelec

Ľudia narodení v znamení Strelca sú optimistickí, cieľavedomí a milujúci. Aj keď oni sami bývajú vo vzťahoch verní, dokážu pochopiť a odpustiť zradu od svojho partnera. Síce ich takáto zrada veľmi zasiahne, sú schopní dať svojej polovičke druhú šancu a zabudnú na bolestivé rany.

Kozorožec

Kozorožci sú spoľahliví, inteligentní a pracovití. Ak ich náhodou partner podvedie či zradí, dokážu mu to odpustiť. Dôvodom je najmä fakt, že rozchod pre nich nie je riešením. Riadia sa pravidlom, že každý si zaslúži druhú šancu. Vďaka takémuto pohľadu na život bývajú vo vzťahoch veľmi šťastní a naplnení.

Ryby

Ľudia narodení v znamení Ryby sú citliví, no zároveň aj silní. Nevera od partnera ich síce dokáže zlomiť, zabolieť a sklamať, no sú ochotní urobiť všetko pre to, aby vzťah zachránili. Práve vďaka tomu zradu odpustia, no od partnera očakávajú na oplátku snahu a porozumenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 13:39