Tieto znamenia čaká ťažký rok.unsplash
StoryEditor

Emocionálny nepokoj či nepríjemné skúšky: Tieto znamenia zverokruhu čaká veľmi ťažký rok

04.01.2024, 17:00
ASTRO

Zatiaľ, čo na niektoré znamenia zverokruhu sa v roku 2024 konečne usmeje šťastie, existujú aj také, ktoré to v nasledujúcich mesiacoch budú mať o čosi ťažšie. Nielenže zažijú emocionálny nepokoj, ale budú musieť prejsť nepríjemnými skúškami, ktoré môžu spôsobiť zhoršený psychický stav. Pozrite sa, či sa medzi nimi náhodou nenachádzate aj vy.

Je úplne normálne, ak sa vám v jednom roku darí a v druhom naopak nie. Bohužiaľ, na nižšie spomínané znamenia zverokruhu čaká veľmi ťažký rok. Aby toto náročné obdobie zvládli, je dobré vedieť, čo presne môžu očakávať. Pozrite sa, kto z horoskopu bude v roku 2024 prežívať emocionálny nepokoj či nepríjemné hádky.

Býk

Ľudia narodení v znamení Býka by sa mali pripraviť na intenzívne obdobie. Počas nasledujúcich mesiacov budete totiž zažívať pocity nepochopenia, sklamania či napätia s okolím. Okrem toho sa váš psychický stav zhorší a budete tak musieť riešiť konflikty s blízkymi, predovšetkým s partnerom. Aj keď na chvíľku toto hrozné obdobie ustane, koncom roku sa znovu objavia nedoriešené hádky.

Rak

Aj ľudí narodených v znamení Raka čaká pochmúrny rok. Nielenže budete musieť čeliť zmenám nálady, depresiám a úzkosti, ale aj nespokojnosti vo vzťahu či v práci. Ak sa vo vašom okolí nájde niekto, kto vám podá pomocnú ruku alebo ukáže správnu cestu, ku koncu roku konečne pocítite uvoľnenie a pokoj. Je to však len na vás.

Lev

Ľudia narodení v znamení Leva budú prežívať ťažké obdobie najmä v kariérnej oblasti. Okrem toho, že sa zhoršia vaše vzťahy s kolegami, môže sa vám znížiť plat či zmeniť nadriadený, ktorý nebude úplne podľa vašich predstáv. Takisto si dajte pozor na vzťah s partnerom, ktorý bude narušený kvôli napätí v práci. Skúste si preto nájsť viac času aj pre seba a svojich blízkych.

Panna

Aj ľudia, ktorí sa narodili v znamení Panny, to budú mať v roku 2024 veľmi ťažké. Keďže priberiete, vaše sebavedomie sa zníži. Neúspech v chudnutí vás napokon úplne zlomí. Rovnako tak to nebudete mať ľahké ani s partnerom, s ktorým budete neustále riešiť nejaký konflikt. Aby bol aspoň koniec roku o čosi pozitívnejší, skúste zmeniť svoj postoj k životu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:23