Levovi tento týždeň prinesie dávku emócií.dreamstime
StoryEditor

HOROSKOP na tento týždeň: Lev by si mal nadeliť dávku emócií, Rak zabudnúť na povinnosti!

15.01.2024, 10:00
ASTRO

Je tu pondelok! Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Prečítajte si týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 15. do 21. januára.

Baran

Čakajú vás šťastné dni, z ktorých budete môcť čerpať aj ďalší týždeň. Aby ste naplno využili toto čarovné obdobie, snažte sa menej pracovať, stresovať či ponáhľať. Naopak sa viac venujte partnerovi, buďte mu oporou a komunikujte o každom probléme otvorene. Ak ste nezadané, vyberte sa večer do ulíc, kde môžete stretnúť niekoho zaujímavého. 

Býk

Ak ste si mysleli, že problémy, ktoré ste doposiaľ zametali pod koberec, už nebudete musieť nikdy riešiť, boli ste na veľkom omyle. Najbližšie dni totiž dostanete možnosť ich rozanalyzovať a konečne doriešiť. Zabudnite však na pomoc iných, tentokrát budete na to úplne samy. Počas víkendu si užite čas s blízkymi a poriadne si oddýchnite. Toto náročné obdobie sa totiž ešte len začalo. 

Blíženci

Už dlhšie pociťujete emocionálne napätie a najbližšie dni tomu nebude inak. Snažte sa preto nedostať do žiadnych konfliktov a radšej sa venujte samy sebe. Ak to nebudete vedieť zvládať, môžete sa obrátiť na svojho partnera, ktorý vám poskytne potrebnú oporu a podporu. Ak vydržíte tieto dni, môžete sa tešiť na príjemný začiatok nasledujúceho týždňa. 

Rak

Zabudnite na povinnosti a zoberte si v práci pár dní voľna. Či už zájdete niekam na výlet alebo si zarezervujete chatu niekde v horách, snažte sa venovať svojim najbližším. Verte, že vás to viac spojí. Ak ste nezadané, doprajte si čas len pre seba a prestaňte dávať toľko energie do nezáväzných stretnutí. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:34