Levovi tento týždeň prinesie dávku emócií.dreamstime
StoryEditor

HOROSKOP na tento týždeň: Lev by si mal nadeliť dávku emócií, Rak zabudnúť na povinnosti!

15.01.2024, 10:00
ASTRO

Je tu pondelok! Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Prečítajte si týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 15. do 21. januára.

Lev

Neustále potláčate svoje emócie a pocity, takže sa nečudujte, ak ste na tom zle najmä po psychickej stránke. Aby ste sa cítili lepšie, pozvite si k sebe najlepšiu priateľku alebo sa obráťte na partnera, ktorému sa vyrozprávate. Vďaka tomu sa vám uľaví a budete sa tak môcť venovať veciam, na ktoré ste doposiaľ nemali chuť a náladu. 

Panna

Žijete minulosťou a to je chyba. Skúste sa najbližšie dni porozprávať s partnerom a vzájomne si odpustite staré chyby. Ak tak urobíte, naplníte svoju srdce spokojnosťou, po akej už dlho túžilo. Ak ste naopak nezadané, skúste si položiť otázku, či hľadáte na správnych miestach. Vo vašom okolí sa totiž nachádza niekto, koho poznáte už dlhšie, no bojí sa vás pozvať na rande. Skúste urobiť prvý krok vy. 

Váhy

Priatelíte sa s ľuďmi, ktorí si to nezaslúži a venujete im energiu, ktorú by ste mohli venovať úplne niekomu inému. Skúste sa preto najbližšie dni zamerať na to, čo je správne a  najlepšiepre vás. Takýmto spôsobom sa zbavíte negatívnej energie, ktorá vás obklopuje už dlhší čas. 

Škorpión

Najbližšie dni si musíte dať pozor na financie, ktoré ste nedávno investovali do niečoho, čo napokon nevyšlo. Skúste menej míňať a dvakrát si rozmyslite, či danú vec potrebujete alebo si ju v danej situácii nemôžete dovoliť. Čo sa týka vzťahov, neustále partnerovy vykrikujete maličkosti a kazíte tak puto medzi vami. Radšej si zahryznite do jazyka a užívajte si spoločne strávený čas naplno. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 21:35