Prečítajte si horoskop na tento týždeň.
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Baran si skomplikuje život, Vodnár pocíti negatívnu energiu

11.12.2023, 10:30
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 11. do 17. decembra.

Baran

Tento týždeň by ste sa mali viac odviazať a vniesť tak do života novú energiu, ktorá vám pomôže objaviť viac smelosti. Snažte sa neodkladať staré úlohy a nekomplikujte si cestu za vytúženým cieľom zbytočným premýšľaním nad minulosťou. Aj vo vzťahoch konajte s rozvahou, hádky riešte pokojne a cez víkend si s partnerom užite oddych.

Býk

V najbližších dňoch by ste sa mali sústrediť najmä na psychické zdravie, ktoré je teraz dôležitejšie, než kedykoľvek predtým. Vaše napäté emócie sú spojené s partnerom a blízkymi, ktorý od vás tento týždeň potrebujú väčšiu pozornosť. Totiž, na láske a rodinných vzťahoch treba neustále pracovať, ak chcete byť úspešné. Nezadané by mali naopak vraziť do ulíc a spoznať niekoho nového.

Blíženci

Snažte sa nenechať odradiť neúspechmi, pretože tento týždeň vám prinesie skutočne veľké množstvo šťastia. Nechajte si pomôcť aj od ostatných a počúvajte svoj vnútorný hlas, ktorý vám našepkáva správne. Vo vzťahu sa pokúste zabudnúť na minulých partnerov a venujte sa viac partnerovi, s ktorým žijete tu a teraz. V práci si naopak dajte pozor na negatívnu energiu, ktorá bude vplývať najmä na váš výkon a koncentráciu.

Rak

Najbližšie dni prídete na to, že odchod je veľakrát najrozumnejším riešením. Veď predsa, už dlhšie rozmýšľate nad zmenou zamestnania, tak prečo sa nerozhodnúť práve tento týždeň? Okrem toho by ste sa mali pripraviť aj na nezhody s partnerom, nepríjemnú hádku a žiarlivú scénu. Aby ste načerpali silu, doprajte si cez víkend oddych, no voľnosť nezabudnite dopriať aj deťom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 10:00