Prečítajte si horoskop na tento týždeň.
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Baran si skomplikuje život, Vodnár pocíti negatívnu energiu

11.12.2023, 10:30
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 11. do 17. decembra.

Lev

V prvej polovici týždňa budete pociťovať rovnováhu v emóciách a emocionálnych požiadavkách vo vašom živote. Neberte preto partnera ako samozrejmosť. Venujte mu pozornosť a vneste do vzťahu viac lásky, ktorá prehĺbi vaše puto. V druhej polovici týždňa predpovedá horoskop nervozitu, ktorú sa snažte prekonávať pokojne. Vďaka tomu sa vyhnete zbytočným hádkam či návalom pracovných povinností.

Panna

Na jednej strane sa budete tento týždeň cítiť plné energie, no na druhej tu budú ľudia, ktorí vám ju budú chcieť zobrať. Nenechajte druhých, aby sa s vami len tak zahrávali. Či už v práci alebo osobnom živote by ste mali prejaviť odhodlanie a pevnú vôľu, pretože máte všetky predpoklady na to, aby ste dosiahli vytúžený cieľ, aj keď vám to okolie nepraje. Ak ste slobodné, pripravte sa aj na stretnutie s výnimočnou osobou, ktorá môže byť vašim budúcim partnerom.

Váhy

Najbližšie dni by ste mali prestať hľadať výhovorky a uvedomiť si, že problémy, ktoré máte, ste si zavinili samy. Ak nájdete silu priznať si to, všetko sa vyrieši a vám sa konečne uľaví. Pomôcť vám môže aj pár dní oddychu alebo návšteva kina či divadla. Šťastie vám praje, takže venujte čas a peniaze do svojich tajných túžob. Dajte si však pozor na kolegov v práci, ktorí si budú chcieť privlastniť vaše nápady. Ak si budete dôverovať, podarí sa vám zvrátiť situáciu vo svoj prospech.

Škorpión

Váš inštinkt pre harmóniu a rovnováhu vás tento týždeň povedie vpred a posilní najmä rodinné väzby. To, čo prijímate musíte dávať rovnakým dielom aj naopak. Pre nezadané platí pravidlo, že sa nie je kam ponáhľať. Venujte sa viac sebe a rozvíjaniu vášho vnútra. V práci sa vám bude dariť a dokonca môžete dostať aj zaujímavú ponuku, ktorú si však musíte dobre premyslieť. Skúste sa o tom poradiť s partnerom alebo blízkymi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 17:17