Tieto znamenia zverokruhu sú emocionálne nestabilné.unsplash
StoryEditor

Sú emocionálne nestabilné: Tieto znamenia zverokruhu nevedia udržať emócie na uzde

24.11.2023, 09:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí dokážu zachovať pokoj aj v tej najhoršej situácii, existujú aj takí, ktorí s vnútornými pocitmi nedokážu bojovať. Nielenže často trpia výkyvmi nálad a všetko prežívajú, ale sú až príliš emocionálne nestabilní. Reč je o štyroch znameniach zverokruhu, ktoré nedokážu udržať svoje emócie na uzde.

Tieto znamenie zverokruhu zvyknú mať prehnané reakcie, nevedia prijímať kritiku a sú citlivé. Dôvodom je najmä fakt, že patria k emocionálne najnestabilnejším znameniam z celého zverokruhu. Kolísa vám alebo vášmu partnerovi hladina hormónov a neviete sa popasovať s vnútornými pocitmi? Zistite, či ste sa nenarodili v nižšie spomínaných znameniach zverokruhu.

Rak

K najemocionálnejším znameniam zverokruhu nepochybne patrí Rak. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení sú síce empatickí, no rovnako si na nich môžete všimnúť prílišnú náladovosť a nevyváženosť emócii. Keďže všetko veľmi prežívajú, dokáže ich rozcítiť aj banalita. Bohužiaľ, o svojich emóciách nedokážu hovoriť, no neuvedomujú si, že by im veľmi pomohlo, keby sa s niekým so svojich blízkych porozprávali a vyriešili tak vnútorný boj.

Ryby

K veľmi citlivým patria aj ľudia narodení v znamení Rýb. Keďže neustále snívajú a všetko vnímajú na hlbokej emocionálnej úrovni, sú schopní prežívať aj niekoľko emócii naraz. Práve z tohto dôvodu je život s nimi ťažší, komplikovaný, ale aj nenahraditeľný. Vďaka ich povahe vám totiž pomôžu v akejkoľvek situácii a uprednostnia vaše potreby nad tými svojimi.

Škorpión

Škorpióni sú sentimentálni, vášniví a chápaví, ale aj emocionálni a tajomní. Je o nich známe, že všetko prežívajú veľmi intenzívne. Bohužiaľ, aj z tohto dôvodu v sebe ukrývajú množstvo konfliktov, ktoré nedokážu poraziť, a tak sa z nich stávajú emocionálne nestabilní ľudia. Rovnako tak zvyknú mať prehnané reakcie a kritiku berú veľmi zle.

Blíženci

Aj Blíženci patria k emocionálne nestabilným znameniam. Dôvodom je najmä fakt, že disponujú rozdvojenou osobnosťou, kvôli ktorej často bojujú sami so sebou a nedokážu tak dosiahnuť vnútorný pokoj. Takisto až priveľa premýšľajú, sú príliš náladoví, citliví a komplikovaní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:24