Toto je vás osobný horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Býk by mal vyložiť karty na stôl, Raka čaká prekvapenie

04.12.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 4. do 10. decembra.

Lev

Keďže vás najbližšie dni budú vo veľkom trápiť myšlienky súvisiace s minulosťou, je ideálny čas na to, aby ste konečne zmenili svoje myslenie. Musíte si totiž uvedomiť, že budúcnosť je omnoho dôležitejšia než to, čo bolo. Prestaňte sa preto umárať, nič si nevyčítajte a žite prítomným okamihom. Ak tak neurobíte, vaše psychické zdravie sa ukáže najmä na vašej línii a pribrať rozhodne nechcete.

Panna

Čaká vás týždeň posilňovania vzťahov. Ak máte v vo svojom okolí niekoho, s kým ste sa dávnejšie dostali do konfliktu, najbližšie dni by ste sa to mali pokúsiť vyrovnať. Rovnako tak to budete mať aj s partnerom. Ak necítite pohodlie v láske, trápi vás niečo alebo túžite po zmene, nebojte sa o tom otvorene komunikovať. Iba tak totiž môžete byť v živote spokojné a vyrovnané.

Váhy

Najbližšie dni sa vám podarí vyriešiť nedokončené úlohy v práci, konflikty v rodine a dôležité otázky ohľadom vášho vzťahu. Prídete totiž na to, že po príchode domov je potrebné vypnúť a neprenášať napätie z práce do vzťahu s partnerom. Ak si tento fakt skutočne vezmete k srdcu, môžete sa posunúť o krok ďalej. Ak ste nezadané, užívajte si voľnosť, ktorá sa čochvíľa môže zmeniť.

Škorpión

Tento týždeň vám prinesie úžasné komunikačné schopnosti a poriadnu dávku empatie. Budete sa snažiť pochopiť problémy vašich priateľov, a tak bude mať vaše okolie pocit, že sa vám môže s hocičím zdôveriť. Na kariérnom poli takisto zažiarite. Keďže dokážete všetko, čo sa vám zachce, nebojte sa preto prijať akúkoľvek výzvu. Ani so zdravím to nebude inak. Budete mať pocit, že ste plné energie a chuti do života.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 19:04