Tieto znamenia sa snažte neuraziť.dreamstime
StoryEditor

Urobia vám zo života peklo a možno s vami viac neprehovoria. Tieto znamenia sa snažte nikdy neuraziť

25.11.2023, 16:00
ASTRO

Do života vám prichádzajú rôzni ľudia, ktorí ho nejakým spôsobom obohatia. Niekedy pozitívne a niekedy vám dokážu život poriadne znepríjemniť. Predovšetkým, ak sa váš vzájomný vzťah bude vyvíjať inak, ako by si predstavovali.

Ak máte svojom okolí človeka narodeného v niektorom z nasledujúcich znamení, buďte opatrní v tom, ako s nim budete vychádzať. Ak ich totiž urazíte, môže sa stať, že vám to poriadne spočítajú!

Škorpión

Mať vo svojom živote Škorpióna znamená, že sa nikdy nebudete nudiť! Čaká vás s ním život plný vzrušenia, prekvapení, vášne. No vo všetkých týchto prípadoch to môže mať pozitívny, ale aj negatívny kontext. Škorpióna radšej nikdy neurazte. Všetko berie až príliš osobne a vážne, takže na rétoriku si pred ním dávajte veľký pozor. Keď ho totiž niečím urazíte, čo nie je vôbec ťažké a veľakrát ani nemusíte vedieť, čo ste vlastne spravili, bude sa vám to snažiť vrátiť. A to hneď niekoľko násobne. Nebude si dávať servítku pred ústa a udrie presne po vašich najcitlivejších miestach.

Blíženci

Ďalším znamením, pri ktorom by ste mali zvážiť slová, sú Blíženci. Tí sú na seba veľmi citliví. Berú sa niekedy až príliš vážne. K veciam pristupujú väčšinou veľmi zodpovedne a keď ich snaha nie je docenená, dokáže ich to rozčarovať. Rovnako, ak ich prácu či čokoľvek čo robia, skritizujete. Uraziť na smrť ich vedia úplné maličkosti. Jedným si môžete byť istý, ak človeka, narodeného v tomto znamení urazíte, okamžite začne spriadať plány, ako vám to čo najrýchlejšie vrátiť. Väčšinou sa im to aj podarí.

Kozorožci

Podobne, ako predošlé dve znamenia, aj Kozorožci patria k urážlivým typom. Aj z úplných banalít si dokážu vyvodiť závery, ktoré by vám ani vo sne nenapadli. Vám zrejme ani nenapadne, že nejaká nevinná poznámka môže v ich hlavne znamenať urážku, ktorá sa neodpúšťa. Ak nadobudnú pocit, že ste ich urazili, prípadne že máte niečo proti ním, urobia za vašim vzťahom hrubú čiaru. Sú schopní s vami prerušiť všetky kontakty a vymazať vás zo svojho života.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:25