Prečítajte si horoskop na najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Panna bude o sebe pochybovať, Rak zvládne všetky problémy

06.11.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 6. novembra do 12. novembra.

Lev

V najbližších dňoch sa vám podarí dokončiť všetky pracovné povinnosti a vyriešiť staré konflikty. Snažte sa však konať intuitívne a buďte vo všetkom úprimné. Vo vzťahu sa viac povenujte intímnej stránke a doprajte si s partnerom nejaký čas pre seba. Nezabudnite na dotyky, intenzitu a nebojte sa experimentovať.

Panna

Strácate sa, ste vyčerpané a pochybujete o sebe. Skúste sa najbližšie dni zamerať na iné pozitívnejšie myslenie, ktoré vám pomôže odhaliť naozajstný obraz o sebe samých. Ak sa vám to podarí, prídete na to, že ste silná osobnosť s neuveriteľnými skúsenosťami a schopnosťami. Nebojte sa, nebudete na to samy. Partner vás podporí, vypočuje vás a pomôže vám nájsť správnu cestu.  

Váhy

Ak ste doteraz stagnovali, najbližšie dni máte možnosť to napraviť. V práci sa vám totiž začne náramne dariť, a to len vďaka väčšej motivácii a snahe. Túto energie sa snažte využiť aj v iných oblastiach života. Vo vzťahoch si zároveň dajte pozor na tretiu osobu, ktorá chce narušiť vaše dlho budované puto. Ak ste nezadané, pripravte sa na prekvapenie v podobe stretnutia so zaujímavou osobou.

Škorpión

Tento týždeň budú vaše pocity a emócie silnejšie než inokedy. Dajte si preto pozor na svoje správanie, nebuďte agresívne a nenechajte sa uniesť negatívnou vlnou. Čo sa týka vzťahov, snažte sa odpútať od minulosti a osobám, ktoré vám spôsobovali bolesť. Radšej sa viac venujte partnerovi,  ktorý je tu pri vás vždy v dobrom aj v zlom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 05:42