Prečítajte si horoskop na najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na tento týždeň: Panna bude o sebe pochybovať, Rak zvládne všetky problémy

06.11.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 6. novembra do 12. novembra.

Baran

Najbližšie dni sa zamerajte na fyzické potešenie. Okrem cvičenia vám však môže pomôcť aj telesná blízkosť s partnerom. Pripravte sa tak na vzrušujúce momenty plné erotiky, vášne a lásky. Čo sa týka práce, ste plné kreativity, takže sa nebojte pustiť aj do niečoho väčšieho. Cez víkend si doprajte odpočinok a užite si čas na čerstvom vzduchu.

Býk

Najbližšie dni by ste sa mali snažiť čo najviac oddychovať, ale zároveň pristupovať k veciam zodpovedne. Radšej plňte povinnosti jednu po druhej a nič neuponáhľajte. Cez víkend nevykonávajte žiadnu náročnú fyzickú aktivitu, ktorá by vás mohla príliš unaviť do ďalších dní. Čo sa týka vášho vzťahu, obaja potrebujete pokoj a kľud, takže medzi sebou zbytočne nevytvárajte konflikty.  

Blíženci

Ak ste doteraz nevedeli, kam ďalej, najbližšie by ste sa mali pripraviť na nové príležitosti, ktoré vám ukážu ten správny smer. Je dosť možné, že sa vyberiete takou cestou, o ktorej sa vám ani nesnívalo, no nebojte sa toho. Vo vzťahu sa snažte viac venovať partnerovi, ktorého ste poslednú dobu zanedbávali. Najmä sa prestaňte sústrediť na minulosť a všetko sa zlepší.

Rak

Aj keď sa vo vašom živote vyskytnú tento týždeň nejaké problémy a komplikácie, vďaka dobrej nálade a šťastí sa vám ich hravo podarí zvládnuť. Čo sa týka vášho vzťahu, mali by ste začať viac bojovať za svojho partnera. Doposiaľ sa snažil on, teraz je rad na vás. Ak ste nezadané, skúste sa prihlásiť na nejakú zoznamku a nebojte sa stretnutia z očí do očí.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 05:26