Pozrite sa, ako môže zmena času ovplyvniť vaše znamenie.dreamstime
StoryEditor

Čas sa zmenil minulú noc: Takto môže ovplyvniť vaše znamenia zverokruhu

28.10.2023, 09:00
ASTRO

Opäť sme si zmenili letný čas na zimný. Síce si môžeme pospať o hodinu dlhšie, skrátenie denného svetla môže vo veľkom ovplyvniť naše zdravie. Aby sme vedeli, načo sa pripraviť, pozrite sa, ako pôsobí zmena času na jednotlivé znamenia zverokruhu.

Aj napriek tomu, že sa striedanie času malo už dávno skončiť, vydržať budete musieť minimálne do roku 2027, kedy by mu malo definitívne odzvoniť. Dovtedy sa však budete musieť pripraviť na problémy, ktoré so sebou prináša. Nielenže sa môžete najbližšie dni cítiť inak, ale pripraviť by ste sa mali na bolesť hlavy či nedostatok sústredia. No pozor, na každú jednu z vás môže zmena času vplývať úplne inak. Pozrite sa, ako bude pôsobiť zimný čas na jednotlivé znamenia zverokruhu.

Baran

Zmenu pocítite vo veľkom, no nebojte sa, jej následky budú trvať len pár dní. Očakávať môžete pocity beznádejnosti a únavu. Skúste preto nevykonávať žiadnu ťažkú fyzickú aktivitu, ktorá by mohla váš psychický stav zhoršiť.

Býk

Vy veľmi dobre viete, ako sa správať počas zmeny letného času na zimný. Nielenže budete počas najbližších dní oddychovať viac ako inokedy, ale nájdete si konečne čas na svojich blízkych, ktorí vás dobijú pozitívnou energiou.

Blíženci      

Aby vás netrápila silná bolesť hlavy a vyčerpanie, venujte sa tieto dni samy sebe. Pozrite si obľúbený seriál,  urobte si novú manikúru či pedikúru alebo prečítajte knihu, ktorá vám už dlho stojí na polici.

Rak

Zmena času pre vás nebude veľmi náročná. Práve naopak budete mať v sebe viac energie ako inokedy, takže sa nebojte zájsť niekam na výlet do prírody, poupratujte domácnosť alebo sa vyberte von do mesta.

Lev

Pre vás je zmena času skôr pozitívom ako negatívom. Hodinu navyše totiž dokážete využiť naplno. Nebojte sa preto zamerať na pracovné povinnosti alebo inú kreatívnu činnosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 05:54