Tieto znamenia zverokruhu patria k najproblémovejším.dreamstime
StoryEditor

Najproblémovejšie znamenia zverokruhu: Idú proti prúdu a nepozerajú sa na následky

28.06.2023, 19:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí si dávajú pozor na každý svoj krok, existujú aj taký ľudia, ktorí idú vždy proti prúdu. Týmto znameniam zverokruhu nerobí problém ukradnúť maličkosť v obchode, vyvolať konflikt úplne bezdôvodne či podviesť dlhoročného partnera. Pozrite sa, kto z horoskopu sa radí k tým najproblémovejším znameniam.

Každý máme občas chuť urobiť nejakú neplechu. Existujú však znamenia zverokruhu, ktoré si vždy robia všetko po svojom a nepozerajú sa na následky svojich činov. Nielenže sú až príliš problémové, ale neposlušnosť ich teší. Pozrite sa, či medzi ne náhodou nepatríte aj vy alebo niekto z vášho okolia.

Panna

Možno si poviete, že ľudia narodení v znamení Panny, nemajú ani jednu negatívnu vlastnosť, no opak je pravdou. Dokážu byť totiž veľmi problémoví. Síce sú veľmi poriadkumilovní, organizovaní a praktickí, vo svojom vnútri skrývajú niečo, čo by ste na nich nepovedali. S kľudom sa napríklad nechajú nahovoriť na ukradnutie niečoho malého z obchodu, no nechcú, aby o tomto ich čine niekto vedel.

Váhy

Na rozdiel od Panny, Váhy túžia byť videné. Ľudia narodení v tomto znamení sú veľmi problémoví a túto svoju vlastnosť sa vôbec nesnažia skrývať. Nedokážu totiž udržať na uzde svoje neposlušné ja a ukazujú ho pri každej možnej príležitosti. Keďže túžia po pozornosti a neustále potrebujú byť tými najlepšími, s ľuďmi radi manipulujú alebo vyvolávajú konflikty.

Strelec

Ľudia narodení v znamení Strelca sú dobrodružní, sebavedomí a slobodomyseľní. Keďže sa neradi viažu, často myslia hlavne na seba. Len málokedy sa pozerajú na pocity druhých. Kvôli ich bezohľadnému správaniu zlomili srdce už nejednému partnerovi a stratili množstvo priateľov. Dobre si preto rozmyslite, či s nimi začnete chodiť alebo sa len stretávať, je totiž dosť možné, že sa za nejaký mesiac zbalia a už nikdy ich neuvidíte.

Vodnár

Vodnári sú nezávislí, slobodomyseľní ako Strelci a rovnako tak aj veľmi problémoví. Ich neposlušnosť tkvie najmä v tom, že si robia veci po svojom. Najhoršie na tom je, že sa v tomto nikdy nezmenia, takže ak sa s nimi dostanete do vzťahu, budete si na to musieť zvyknúť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:48