Prečítajte si týždenný horoskop.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop do NEDELE: Panna sa musí riadiť inštinktmi, Leva čakajú príjemné dni. A ostatní?

16.10.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 16. októbra do 22. októbra.

Baran

Tento týždeň bude lepší ako ten predchádzajúci, vďaka čomu pocítite spokojnosť. Užívajte si preto každý okamih a uvidíte, že sa zlepší nálada aj v práci. Čo sa týka vzťahov, konečne dostanete priestor na zhodnotenie súčasnej romantickej situácie. Musíte si hlavne uvedomiť, že vo vzťahu musíte robiť kompromisy. Na nezadané čaká naopak vzrušujúca príležitosť, pri ktorej môžete stretnúť niekoho, kto vám okamžite padne do oka. Buďte otvorené tomuto spojeniu.

Býk

Najbližšie dni si musíte uvedomiť, že niekedy je lepšie ísť na veci pomaly. Namiesto neuvážených rozhodnutí a veľkých zmien sa spoľahnite na svoju intuíciu, ktorá má takmer vždy pravdu. Čo sa týka vzťahov, musíte sa trochu viac posnažiť. Váš partner má totiž pocit, že ho beriete ako samozrejmosť, takže sa nebojte pozvania na rande alebo mu pripravte romantickú večeru.

Blíženci

Posledné dni pociťujete únavu. Musíte si však uvedomiť, že bez tvrdej práce, nedosiahnete to, čo by ste chceli. Snažte sa preto načerpať silu a prejavte väčší záujem o súčasnú prácu. Verte či nie, budete úspešné. Na druhej strane budete musieť skĺbiť nové pracovné tempo s milostným životom. Nebojte sa, váš partner vás podporí a pochopí. Doprajte si preto cez víkend spoločne strávený čas, pri ktorom konečne začnete plánovať budúcnosť.

Rak

Neustále pracujete a naháňate sa za peniazmi. Skúste si preto tento týždeň dopriať voľno a strávte čo najviac času so svojimi blízkymi. Verte, že si neoddýchnete len po fyzickej, ale najmä psychickej stránke. Vo vzťahu sa takisto musíte dostať zo stereotypu a nezabúdať na svojho milovaného, ktorý túži po vašej náklonnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:29