Dokážete sa dlho hnevať?dreamstime
StoryEditor

Ľudia narodení v týchto znameniach len tak ľahko neodpúšťajú. Ste medzi nimi?

08.10.2023, 14:00
ASTRO

Ste skôr typ, ktorý sa nerád hnevá a radšej sa snažíte všetky hádky zažehnať, alebo sa dokážete hnevať neskutočne dlho a dokonca za sebou neváhate páliť mosty? Ľudia narodení v niektorých znameniach zverokruhu jednoducho odpúšťajú len veľmi ťažko, no sú aj také, u ktorých jednoducho odpustenie nenájdete.

Istých ľudí si teda radšej nerozhnevajte, inak riskujete, že s vami raz a navždy pretrhnú všetky kontakty. Ktoré to sú?

Ešte máte šancu

Barani v tomto prípade nezostanú nič dlžní svojej povesti. No s ich hnevom to ešte nie je úplne najhoršie. Ak ho nahneváte, pokojne si môžete zvykať na tichú domácnosť, no nebude to trvať večne. O pár dní, keď horúca hlava trošku vychladne bude všetko tak ako pred tým. Sem tam sa však v budúcnosti ešte vrátia vo výčitkách k situáciám, kedy ste ich nahnevali.

Tu ste skončili

No kým Barani sú schopní odpustenia, u Býkov si môžete byť istí len jednou vecou. Pália mosty a hnev na vás budú mať minimálne do smrti. Ak Býka nahneváte niečím radikálnym, málo kedy sa stane, že bude schopný vám odpustiť. Skôr je to vysoko nepravdepodobné. Sú impulzívni a nahnevať ich vôbec nie je také ťažké. Práve naopak, dokážu ich vytočiť zdanlivo nepodstatné malichernosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:53