Tieto celebrity to prehnali s estetickými procedúrami.dreamstime
StoryEditor

Plastika z nich urobila chodiace strašidlá: Tieto celebrity to s úpravami naozaj prehnali

06.10.2023, 17:00
Celebrity

Takmer každá žena dokáže prijať fakt, že starnutie je normálne, no existujú aj také, ktoré sa nedokážu rozlúčiť s mladistvým vzhľadom. Príkladom toho sú aj tieto celebrity, ktoré sa pred starnutím začali chrániť plastickými operáciami. Bohužiaľ, mnohé z nich to prehnali až príliš.

Estetické zákroky a plastické operácie dokážu pomôcť ženám cítiť sa vo svojom tele lepšie než predtým, no ak nimi chce niekto zakryť každú známku starnutia, výsledok jednoducho nemôže vyzerať dobre. Príkladom toho sú aj nižšie spomínané celebrity, ktoré sa na procedúrach stali závislými len preto, že nie sú schopné zmieriť sa so starnutím. Pozrite sa, z ktorých niekdajších krások sú dnes chodiace strašidlá. 

Donatella Versace

Na zozname celebrít, ktoré to prehnali s plastickými operáciami, sa nepochybne musí nachádzať Donatella Versace. Táto módna ikona, ktorej značku nosia muži aj ženy po celom svete, je známa nielen kvôli neuveriteľnému vkusu, ale aj charakteristickému umelému vzhľadu. Sama dokonca priznáva, že starnutia sa bojí, a preto neustále podstupuje všemožné zákroky. Bohužiaľ, prehnala to s nimi až príliš a po prirodzenosti už neexistuje ani stopa.

Barbra Streisand

Herečka a speváčka Barbra Streisand spočiatku neuznávala plastické operácie, no čím viac jej telo starlo, tým viac nad nimi polemizovala. Rovnako ako Donatella, aj ona to s nimi napokon prehnala. V súčasnosti síce vyzerá mladšie, ale aj neprirodzene a umelo.

Cher

Aj keď speváčka Cher popiera, že by niekedy ľahla pod nôž, spoločnosť si myslí a vidí rozhodne niečo iné. Procedúry a zákroky z nej totiž spravili ženu, ktorej sa pri úsmeve len ťažko pohnú líca.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:24