Tieto znamenia zverokruhu sú najfalošnejšie.dreamstime
StoryEditor

Neustále klamú a za chrbtom ohovárajú: Tieto znamenia zverokruhu patria k najfalošnejším

07.10.2023, 09:00
ASTRO

Túžite si nájsť kamaráta alebo kamarátku, ktorej budete môcť povedať každé tajomstvo? V tom prípade sa rozhodne vyhnite týmto znameniam zverokruhu. Tie sú totiž z horoskopu najfalošnejšie. Pozrite sa, komu sa nedá veriť.

Každá z nás má nejakú negatívnu vlastnosť, kvôli ktorej ju nemusí mať každý rád. Existujú však aj znamenia zverokruhu, ktoré si nedokážu udržať jedného kamaráta večne, pretože za chrbtom ohovárajú a neustále klamú. Pozrite sa, kto z horoskopu patrí k najfalošnejším znameniam.

Blíženci

Ľudia narodení v znamení Blíženci patria k jedným z najfalošnejších z celého zverokruhu. Majú totiž dve tváre. V jednej chvíli pôsobia priateľsky, no v druhej vás budú za chrbtom ohovárať. Keďže milujú šíriť klebety, je im úplne jedno, či kvôli tomu niekoho stratia. Okrem toho disponujú skvelými komunikačnými schopnosťami, takže z vás dokážu vylákať aj tie najskrytejšie tajomstvá. Majte sa pri nich na pozore.

Škorpión

Škorpiónom sa takisto neoplatí dôverovať. Keďže sú ľudia narodení v tomto znamení majstrami v predstieraní a vždy hovoria to, čo chcú druhý počuť, rozhodne vedia, ako na vás zapôsobiť, aby ste im povedali svoje tajomstvá. Pri tomto znamení by ste si však mali dať pozor aj na to, že veci, ktoré o vás prezradia, nemusia byť vždy najpravdivejšie. Škoprióni totiž dokážu veci prikresľovať alebo obracať na svoju stranu. Vďaka tomu vás ich klamstvá môžu hlboko zraniť.

Strelec

Keďže sa Strelci radi chvália, zvyknú aj veľmi preháňať, a teda domýšľať si príbehy tak, aby boli čo najvtipnejšie a najzaujímavejšie. Práve táto skutočnosť ich robí falošnými ľuďmi, ktorí sa snažia zapáčiť všetkým. Neprezrádzajte im preto svoje tajomstvá, môže sa to rýchlo otočiť proti vám.

Ryby

Aj keď pôsobia ľudia narodení v znamení Rýb citlivo a milujúco, realita je bohužiaľ taká, že vďaka svojej intuitívnosti zvyknú vo svojom vnútri ukrývať malého diabla, ktorý klame len preto, aby dostal to, čo chce. Ich prístup k ľuďom sa však odvíja aj od ich aktuálnej nálady. V jednej chvíli sú priateľskí, v druhej manipulatívni a arogantní. Ich najväčším problémom je, že nedokážu hovoriť pravdu do očí a práve z tohto dôvodu sa potom často tvária ako najlepší priatelia, no v skutočnosti vás môžu pokojne aj nenávidieť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 18:56