Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Rak vyrieši staré konflikty, Kozorožca čakajú únavné dni

02.10.2023, 13:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 2. októbra do 8. októbra.

Lev

Čaká vás náročnejší týždeň, no s trochou odhodlanosti to všetko hravo zvládnete. Dôležité však je, aby ste sa konečne naučili myslieť inak. Vyskúšať môžete nejakú novú aktivitu, ktorá vás privedie k iným nápadom a myšlienkam. Vo vzťahu si užívajte prítomnosť partnera, ktorý si za podporu zaslúži vrúcne objatie.

Panna

Najbližšie dni vás čakajú stretnutia s minulosťou. Ozvú sa vám totiž starí priatelia, s ktorými si príjemne zaspomínate a dozviete sa novinky. Síce nebudete musieť riešiť veľké konflikty, no dajte si pozor na spory s partnerom, za ktorými sa skrýva nedostatok pozornosti. Odložte preto všetky povinnosti a užite si spoločný víkend niekde v prírode. Uvidíte, že vás to oboch posilní.

Váhy

Ak ste mali doteraz pocit, že sa vo vašom okolí nachádza niekto, kto k vám nie je veľmi úprimný, mali ste pravdu. Snažte sa preto zamerať na túto osobu o čosi viac a odstráňte ju zo svojho života. Vo vzťahu by ste sa mali snažiť viac počúvať pocity a záujmy svojho partnera. Ak tak neurobíte, budete sa naďalej hádať, čo môže viesť až k rozchodu.

Škorpión

Skúste si lepšie opatrovať tých, na ktorých vám záleží, no nezamieňajte si vecné dary s prejavmi lásky a sympatií. Ak si v zamestnaní vyžadujú prácu navyše, naberte konečne odvahu povedať nie a kľudne sa začnite obzerať aj po nových ponukách. Zvyšok týždňa neprinesie žiadne konflikty ani problémy, a preto si doprajte čas aj samy na seba.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 05:07