Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Rak vyrieši staré konflikty, Kozorožca čakajú únavné dni

02.10.2023, 13:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 2. októbra do 8. októbra.

Baran

Tento týždeň by ste si mali dať veľký pozor najmä na váš aktuálny psychický stav. Keďže ste neustále pod stresom z práce a vo vzťahu to takisto nemáte ružové, skúste za zamerať na riešenie problémov. Vďaka tomu sa totiž môžete zbaviť ťažoby na srdci a uvedomiť si, čo je v živote naozaj dôležité.

Býk

Pokúste sa tento týždeň nepúšťať do zložitejších činností, pretože vás môže každá maličkosť vyviezť z miery. Takisto sa snažte nenarušiť svojou tvrdohlavosťou vzťah s partnerom a dajte si pozor na žiarlivostné scény. V práci buďte opatrné a k neúspechom či zmenám pristupujte športovo.

Blíženci

Najbližšie dni sa snažte byť ku každému úprimné, a to predovšetkým k vášmu partnerovi. Ak mu totiž nepoviete, čo naozaj cítite, čo vám prekáža alebo robí radosť, nikdy sa vám nepodarí odstrániť napätie, ktoré medzi sebou máte. Sadnite si preto spolu a porozprávajte sa o všetkom, čo vám leží na srdci. Ak ste nezadané, zatiaľ si užívajte single život.

Rak

Konečne vyriešite spory, ktoré už dlho ležali na stole. Aby sa už nič podobné neopakovalo, skúste si do budúcna pri riešení konfliktov zachovať dôstojnosť a nerozhodujte sa unáhlene. Keďže sa vám bude dariť v profesijnej oblasti, venujte najbližšie dni čas aj vášmu partnerovi, ktorý bol vždy pri vás v dobrom aj v zlom. Poďakujte sa mu za to príjemným výletom či romantickou večerou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 09:02