Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Rak vyrieši staré konflikty, Kozorožca čakajú únavné dni

02.10.2023, 13:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 2. októbra do 8. októbra.

Strelec

Nepoľavujte a snažte sa viac ako doteraz. Keď toto náročné obdobie zvládnete, môžete si užiť vytúžený oddych. Čo sa týka vzťahu s partnerom, už dlhší čas ste si nedopriali romantické rande. Skúste ho preto pozvať niekam na večeru či do kina a posilnite si tak puto medzi vami. Ak ste nezadané, bohužiaľ, ten pravý sa nedostaví ani tento týždeň.

Kozorožec

Ste unavené z pracovných povinností, no viete, že ak vydržíte, dočkáte sa vytúženého úspechu. Nebojte sa, na tejto náročnej ceste vám vo veľkom pomôže aj partner, ktorý vás cez víkend zoberie niekam, kde si konečne oddýchnete a načerpáte silu.

Vodnár

Najbližšie dni sa budú niesť v znamení vzťahov. Aby ste sa cítili s partnerom naozaj dobre, musíte sa naučiť robiť kompromisy a nebyť také tvrdohlavé. Zároveň sa nebojte prejaviť náklonnosť a chuť na milovanie. Ak sa potrebujete trochu uvoľniť, pripravte partnerovi prekvapenie v podobe nového erotického oblečenia či hračky.

Ryby

Potrebujete zo seba dostať negatívnu energiu, pretože sa vo vás už dlho zbiera hnev, ktorý neviete korigovať. Na blízkych ste často nepríjemné, no môže za to fakt, že v sebe dusíte nahromadené myšlienky. Skúste sa preto upokojiť, nájdite v sebe harmóniu a robte veci, ktoré vás urobia šťastnými. Uvidíte, že sa vaša lepšia nálada odrazí aj na lepšom vzťahu s okolím.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 07:22