Niektoré znamenia to vedia v posteli poriadne roztočiť.dreamstime
StoryEditor

S Baranom sa v posteli nudiť nebudete, Blíženci vám ukážu ďalší div sveta...a čo ďalšie znamenia?

19.09.2023, 08:00
ASTRO

Aj to, pod akou hviezdou ste sa narodili vplýva na to, aký ste, čo máte radi, čo sa vám páči, ako reagujete na určité situácie. A rovnako je to aj v prípade sexu. Kým niekto má rád klasiku a experimentom vo svojej posteli nedáva šancu, iní majú radi tvrdšie praktiky. Baran potrebuje stále nové impulzy a stereotyp u neho nehrozí.

S týmito znameniami sa nudiť rozhodne nebudete, no na klasiku v podobe misionára rovno zabudnite.

Baran

Barani patria k vášnivým znameniam. Vášeň je u nich všade prítomná. Aj v sexe. Ak budete v páre s Baranom mužom, nečakajte od neho žiadne pravidelné dávky romantiky. Tvrdý sex je to, čo ho vzrušuje najviac. Je špecialista na rýchlovky, no nemyslí pri nich len sám na seba. Rozhodne mu záleží na tom, aby ste si to v posteli užili obaja. Aj keď po pravde, sex s ním sa v posteli bude odohrávať málokedy. Preferuje úplne iné miesta a nebráni sa ani sexu na verejnosti.

Blíženci

Blíženci vás prekvapia svojou otvorenosťou. Nič pre nich nie je tabu. Čokoľvek im navrhnete, zrejme vám nepovedia nie. No čakajte, že s rôznymi nápadmi prídu aj oni za vami. To, čo ich desí úplne najviac je nuda v posteli. Sexuálne hračky, kostýmy, erotické pomôcky, to je presne to, čo ich bude baviť. Ak si chcete Blíženca omotať okolo prsta, uvoľnite sa a nechajte ho, nech vám ukáže ďalší div sveta.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 00:34