Niektoré znamenia to vedia v posteli poriadne roztočiť.dreamstime
StoryEditor

S Baranom sa v posteli nudiť nebudete, Blíženci vám ukážu ďalší div sveta...a čo ďalšie znamenia?

19.09.2023, 08:00
ASTRO

Aj to, pod akou hviezdou ste sa narodili vplýva na to, aký ste, čo máte radi, čo sa vám páči, ako reagujete na určité situácie. A rovnako je to aj v prípade sexu. Kým niekto má rád klasiku a experimentom vo svojej posteli nedáva šancu, iní majú radi tvrdšie praktiky. Baran potrebuje stále nové impulzy a stereotyp u neho nehrozí.

Lev

Levy milujú sex. Kedykoľvek a kdekoľvek. Pozor však na to, že sú to dominantné osobnosti a rovnako nadriadene sa správajú aj v posteli. Často majú radi BDSM praktiky, takže sa pripravte na to, že v spálni s Levom bude občas poriadne horúco. Aj Levy majú radi pozornosť, takže sexu na verejnosti, ktorý so sebou prináša poriadny kus vzrušenia a aj istého „nebezpečenstva“ nikdy nepovedia nie.

Škorpión

O Škorpiónoch ako o milencoch ste už  zrejme počuli. A svojej povesti neostávajú nič dlžní. Sú to milenci, ktorí prihliadajú na potreby partnerky, no seba majú na prvom mieste. Oni zrejme ani len netušia, čo je to misionárska poloha. Skúšajú a experimentujú za každých okolností. Ich ideálna predstava je, mať sex každý deň. Takže sa na to pripravte.

Strelec

Muž Strelec je dobrodruh. Sú to síce verní partneri, no kým zostanú s jednou partnerkou, vyskúšajú toho mnoho. Aj oni, podobne ako predošlé znamenia milujú zmeny a skúšanie nových praktík. Šteklivé správy, alebo telefonáty či večera, na ktorú prídete bez spodnej bielizne ich dostane do varu a budú vás milovať. To, čo vám za takéto prekvapenie ponúknu sa vám rozhodne bude páčiť.

ANKETA
Máte radi experimenty v posteli?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 03:55