Adriana s budúcim manželom.Instagram/Adriana Polakova
StoryEditor

Nečakané zásnuby bývalej markizáčky. Povedala „áno“

11.09.2023, 00:00
Celebrity

Adriana Poláková (47) patrila roky medzi stálice na televíznej obrazovke. Pred dvoma rokmi sa však rozhodla opustiť nie len svoju domovskú televíziu, ale aj Slovensko. Nebolo za tým nič viac a nič menej ako láska k priateľovi zo zahraničia, Christianovi. Spoločnými silami zveľaďovali kaštieľ v Rakúsku. Zdá sa, že už o pár mesiacov začnú pracovať na spoločnej svadbe.

Adrianin priateľ si pre ňu pripravil nečakané prekvapenie a požiadal ju o ruku. Po prvotnom šoku bývalá moderátorka svojmu vyvolenému povedala „áno“.

Krásna správa

Adriana sa s touto veľkou novinkou podelila aj so svojimi fanúšikmi. Už pár hodín pred tým avizovala, že má pre nich tri novinky. Keďže sa Adriana naplno realizuje vo svojom podnikaní, všetci predpokladali, že aj tentokrát to budú informácie o jej ďalších plánoch či pôsobení. A napokon aj boli, no tretia informácia bola práve o nečakaných zásnubách. Krásnu správu zverejnila počas živého vysielania na svojom profile: „Včera prosím pekne tento sympatický mladý muž pokľakol, takže do roka a do dňa.“ S úsmevom túto informáciu potvrdil aj samotný Christian.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 00:54