Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Rak sa musí viac venovať blízkym, Škorpión potrebuje voľno

04.09.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 4. septembra do 10. septembra.

Baran

Najbližšie dni sa vám v práci podarí dokončiť všetky úlohy a môžete sa tak omnoho viac venovať samy sebe. Vyhýbať by ste sa tento týždeň nemali cvičeniu či zdravému jedlu, ktoré podporí vaše zdravie. Čo sa týka vzťahov, snažte sa viac zamerať na svojho partnera. Venujte mu pozornosť a úprimne sa porozprávajte.

Býk

Aj keď sa vám bude zdať, že pokojný začiatok týždňa bude v podobnom naladení pokračovať aj naďalej, opak je pravdou. Počas víkendu totiž budete musieť konečne vyriešiť staré konflikty, ktoré vytvárali napätie medzi vašimi priateľmi či rodinou. Zabúdať by ste nemali ani na partnera, ktorý taktiež potrebuje počuť ospravedlnenie za vaše činy.

Blíženci

Najbližšie dni sa budú niesť v znamení lásky a pohody. S partnerom si konečne užijete čas osamote a strávite romantické chvíle plné vzrušenia či vášne. Ani v práci tomu nebude inak. Za vašu doterajšiu snahu a usilovnosť budete odmenené, no môžete dostať aj zaujímavú ponuku, ktorá sa neodmieta. Cez víkend to nezabudnite osláviť a doprajte si s rodinou výlet, turistiku či kratšiu dovolenku.  

Rak

Tento týždeň sa budete musieť zamerať viac na ľudí okolo seba. Nebojte sa preto stráviť nejaký čas s rodinou, priateľmi a nešetrite peknými slovami. Rovnako tak sa s partnerom porozprávajte o budúcnosti a prestaňte mu neustále vyčítať činy z minulosti. Ak ste nezadané, mali by ste sa pokúsiť zamyslieť nad tým, čo vlastne chcete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 21:00