Tieto znamenia zverokruhu uprednostňujú sex pred láskou.dreamstime
StoryEditor

Dávajú prednosť sexu pred láskou: Tieto znamenia nedajú dopustiť na svoj intímny život

22.08.2023, 17:00
ASTRO

Sex má rada každá z nás, no existujú znamenia zverokruhu, ktoré by ho dokázali uprednostniť aj pred láskou. Nielenže nedajú dopustiť na svoj intímny život, vyhovujú im známosti na jednu noc a nepotrebujú byť s niekým citovo prepojené. Pozrite sa, o ktorých znameniach je reč.

Niektorí veria v myšlienku skutočnej lásky, manželstva a rodiny, iní viac inklinujú k úletom či príležitostným románikom. My sme sa dnes pozreli práve na tú druhú skupinu, pod ktorú spadá aj pár znamení zo zverokruhu. Tie dokážu uprednostniť sex pred láskou a na intímnom živote im veľmi záleží. Pozrite sa, či k nim náhodou nepatríte aj vy.

Škorpión

Pre ľudí narodených v znamení Škorpióna je sex naozajstnou fyzickou potrebou. V žiadnom prípade ho nepotrebujú mať s niekým, s kým sú citovo prepojení, a tak uprednostňujú radovánky na jednu noc. Dajte si však pozor, pretože v posteli bývajú veľmi nároční a ak sa aj dostanú s niekým do vzťahu, často nie sú so sexuálnym životom spokojní.

Strelec

Strelci sú dobrodružní, slobodomyseľní a prelietaví. Ich pohľad na sex nie je odlišný. Keďže sa nedokážu len tak do niekoho zamilovať, najviac im vyhovujú príležitostné romániky, ktoré najčastejšie zažívajú na cestách. V milovaní radi experimentujú, skúšajú nové polohy a nezľaknú sa ani netradičných miest.

Lev

Ľudia narodení v znamení Leva zbožňujú sex a všetko s ním spojené. V posteli sú veľmi dominantní a nároční. Keďže pocitovo im len málokto vie dať to, čo potrebujú, uprednostňujú úlety. Jednoducho, túžia sa len pobaviť a ulahodiť svojim túžbam.

Býk

Býci sú sexom doslova pobláznení. Môžu ho mať kdekoľvek, kedykoľvek a dokonca aj s kýmkoľvek. Je im úplne jedno, či bude dobrý alebo zlý, hlavne aby bol. Dajte si preto pozor, ak sa s nimi dostanete do vzťahu. Väčšinou sa totiž nedokážu citovo naviazať a dávajú si záležať len na intímnom živote.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 00:41