Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býk zažije nečakaný románik, Blíženci príval negatívnej energie

28.08.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 28. augusta do 3. septembra.

Baran

Čaká vás naozaj príjemné a úspešné obdobie. Preto sa nebojte a užite si ho naplno so všetkým, čo k tomu patrí. Rovnako tak využite pozitívnu energiu na to, aby ste sa stretli s najbližšími a venovali im kúsok svojho času. Čo sa týka vzťahov, na zmeny by ste mali ísť pomaly. Ak totiž začnete robiť niektoré veci úplne inak, ako doteraz, partner sa môže zľaknúť a zbytočne tak medzi vami vznikne zvláštne napätie.

Býk

Najbližšie dni očakávajte nové príležitosti a veľké zmeny. Zabudnite však na to, že budete celé dni tráviť len v práci. Tento týždeň by ste totiž mali venovať čas najmä vášho partnerovi, s ktorým budete viesť až do víkendu pokojný život. Ku koncu týždňa sa pripravte na nečakaný románik, ktorý celkovo naruší váš vzťah.

Blíženci

Pripravte sa na príval negatívnej energie, ktorá sa bude nad vami vznášať takmer počas celého týždňa. Aby ste nenarušili svoj doterajší vyrovnaný život, skúste sa všemožne zamestnať. V práci dokončite všetky povinnosti a počas víkendu vybehnite niekam do prírody. Čo sa týka vzťahov, snažte sa viac venovať partnerovi, ktorý pri vás vždy stál a stáť aj naďalej bude. Jednoducho, odvďačte sa mu za podporu. 

Rak

Je toho na vás posledné obdobie veľa, no ak vydržíte ešte tento týždeň, môžete si konečne dopriať vytúžený oddych. Snažte sa preto najbližšie dni nič nezanedbať a všetko dotiahnuť do úspešného konca. Vo vzťahu zažívate stereotyp, z ktorého sa môžete dostať len snahou z oboch strán. Skúste sa teda porozprávať s partnerom o vašom smerovaní a plánoch do budúcna.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 07:44