Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Rak je nespokojný so vzťahom, Býka čaká zmena

14.08.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 21. augusta do 27. augusta.

Strelec

Vaša tvrdohlavosť vám strpčuje život a to rozhodne nie je dobré. Pokúste sa preto najbližšie dni zapracovať na vašom správaní a začnite počúvať aj názory druhých. Snažte sa robiť kompromisy a rozhodovanie občas nechajte aj na niekoho iného. Ak to zvládnete, omnoho lepšie sa vám bude dýchať aj vo vzťahu s partnerom či kolegami v práci.

Kozorožec

V prvej polovici týždňa sa snažte dokončiť všetky povinnosti, ktoré máte a vezmite si pár dní voľna. Oddych je pre vás totiž v tomto období veľmi dôležitý. Čo sa týka vzťahu s partnerom, mali by ste sa zamyslieť nad tým, či za problémy, ktoré máte, nemôže vaše súčasné psychické nastavenie. Zbytočne totiž veci nafukujete a preháňate, čo rozhodne neprospieva ani jednému z vás.   

Vodnár

Najbližšie dni sa pripravte na pekné, ale aj ťažšie chvíle. Aby ste zvládli každý problém a vyriešili ho k svojej spokojnosti, nebojte sa požiadať o pomoc svojich blízkych. Vo vzťahu sa snažte viac zabojovať, aby ste sa mohli s partnerom posunúť ďalej. Ak ste nezadané, vybehnite niekam von a urobte si deň len pre seba.

Ryby

Tento týždeň sa snažte vyhýbať negatívnym ľuďom a obklopte sa tými, z ktorých cítite lásku či porozumenie. Cez víkend vybehnite niekam na výlet a zažite niečo nové, adrenalínové a príjemné. Vo vzťahu s partnerom budete musieť o čosi viac zabojovať a naďalej sa vo všetkom snažiť. Keď vydržíte, partner sa vám odvďačí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 07:22