Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Rak je nespokojný so vzťahom, Býka čaká zmena

14.08.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 21. augusta do 27. augusta.

Baran

Najbližšie dni budete mať povinností vyše hlavy. Aby ste všetko zvládli, skúste si každý večer po práci dopriať aj oddych. Vďaka nemu budete menej podráždené a bez stresu. Čo sa týka vzťahov, dajte si pozor na neprajníkov a klebetníkov vo vašom okolí. S partnerom strávte nejaký čas osamote a užite si naplno jeden druhého.

Býk

Posledné obdobie ste sa cítili ako na húsenkovej dráhe. Buď ste stagnovali alebo sa radovali z každej minúty. Nebojte sa, tento týždeň vás čakajú pozitívne zmeny, vďaka ktorým môžete spoznať nových ľudí a nové príležitosti. Vo vzťahu s partnerom budete pociťovať o čosi viac lásky ako inokedy, a preto sa nebojte otvoriť srdce a užívajte si náklonnosť.

Blíženci

V práci sa vám bude tento týždeň náramne dariť. Konečne budete ocenené za vaše schopnosti, námahu a skvelé nápady. Inak tomu nebude ani vo vzťahu s partnerom. Keďže najbližšie dni zatúžite po dotykoch, romantike a intenzívnejšej láske, vaše puto opäť zosilnie. Práve z tohto dôvodu sa nebojte prejaviť náklonnosť aj vy a nečakajte na prvý krok od partnera.

Rak

Cítite sa nespokojne? Môže za to najmä partnerský vzťah, v ktorom vám už dlhšie chýba vášeň, objavovanie nových vecí a dobrodružstvo. Musíte si však uvedomiť, že tieto pocity nezmiznú pokiaľ s tým nezačnete robiť niečo práve vy. Skúste sa  preto s partnerom porozprávať a vysvetlite mu, ako sa cítite. Verte, že spolu prídete na riešenie daného problému.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 07:16