Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Rak je nespokojný so vzťahom, Býka čaká zmena

14.08.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 21. augusta do 27. augusta.

Lev

Obklopujete sa ľuďmi, ktoré náklonnosť, úsmev a lichôtky nemyslia až tak vážne. Aj keď to spočiatku nemusí signalizovať vážny problém, radšej sa im vyhýbajte. Po čase by vám totiž ich správanie mohlo ublížiť. Čo sa týka vzťahov, skúste sa partnerovi viac venovať, zoberte ho niekam na výlet alebo si urobte romantický večer pri filme.

Panna

Najbližšie dni dostanete možnosť ukázať, čo vo vás je. Pripravte si preto všetky nápady či projekty, na ktorých ste tvrdo pracovali a predstavte ich nadriadeným. Ak zostanete vytrvalé, vaša snaha bude ocenená. Vo vzťahu ste sa naopak dostali do stereotypu, z ktorého neviete vyjsť von. Bohužiaľ, nejaký čas to ešte takto zostane.

Váhy

Dajte si pauzu, zoberte si pár dní voľna z práce a venujte sa najbližším. Je totiž dôležité, aby ste si uvedomili, že nemôžete lásku dostávať len vy. Najviac času strávte s partnerom, s ktorým ste sa posledné obdobie len hádali a prenášali na seba nervozitu z práce. Nezabudnite však ani seba a svoje psychické zdravie, ktoré takisto potrebuje voľnosť a oddych.

Škorpión

Túžite niečo zmeniť? Sk ľudom do toho. Tento týždeň je na to ako stvorený. Nebojte sa vyskúšať nový koníček, zamestnanie čo priestor, v ktorom bývate. Čo sa týka vzťahov, prevezmite iniciatívu a prichystajte pre partnera prekvapenie. Buď ho vezmite na výlet, do kina alebo mu uvarte večeru.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 05:19