Tieto znamenia sú najzvrhlejšie.dreamstime
StoryEditor

Sú perverzné a nič ich v posteli nezaskočí: Toto sú najzvrhlejšie znamenia zverokruhu

20.07.2023, 18:00
ASTRO

Túžite zažiť v posteli niečo nové, iné alebo zvrhlé? Rozhodne by ste sa mali dať dokopy s jedným z týchto znamení zverokruhu. Tie sú totiž veľmi perverzné a v sexe im nič nerobí problém. Pozrite sa, ktoré znamenia sa radia k tým najzvrhlejším.

Existujú znamenia zverokruhu, ktoré majú v posteli radi stereotyp a nie sú veľmi otvorené novým veciam Rovnako tak však existujú znamenia, ktoré sú naopak v sexe zvrhlé, milujú experimentovanie a všemožné perverznosti. Pozrite sa, či k nim nepatrí niekto z vášho okolia alebo dokonca aj vy samy.

Blíženci

Muži narodení v znamení Blíženca sú intelektuálni, flexibilní, ale aj vášniví. Vďaka tejto vlastnosti sa v sexuálnej oblasti neboja experimentovať a skúšať všetko, na čo len pomyslia. Keďže im nerobí problém byť v otvorenom vzťahu, radi striedajú partnerky rad za radom. Aj napriek tomu sa však s nimi v spálni nebudete nikdy nudiť. Pripravte sa preto na divokú jazdu, ktorú môžete zažiť len s Blížencami.

Lev

Muži, ktorí sa narodili v znamení Leva, sú sebavedomí, spoločenskí a výstrední. V posteli sa preto s nimi rozhodne nebudete nudiť. Očakávajte sex na verejnosti, swingers party alebo švédsku trojku. Keďže potrebujú pozornosť a byť obdivovaní, radi sa na seba pri sexe pozerajú, a tak u nich nájdete nejaké to domáce porno či množstvo zrkadiel.  

Škorpión

Škorpióni najčastejšie myslia na sex. Ak sa s nimi náhodou dostanete vo vzťahu, zabudnite na stereotyp a očakávajte neustálu vášeň. Provokovať vás môžu erotickými správami, ale aj dotykmi na nevhodných miestach. Síce na vás nebudú tlačiť, no ocenia, ak s nimi vyskúšať niečo nové.

Strelec

Akonáhle si u mužov narodených v znamení Strelca získate dôveru, môžete sa pripraviť veľké dobrodružstvo. Strelci totiž veľmi radi experimentujú, v sexe radi skúšajú nové polohy a praktiky. Neboja sa hovoriť o tom, čo sa im páči alebo naopak po čom túžia a to isté očakávajú aj od svojej partnerky. Buďte preto pri nich otvorené a nechajte sa viesť. Uvidíte, že to bude stáť za to.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 02:44