Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býk sa musí oslobodiť, Leva čaká odmena

31.07.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 31. júla do 6. augusta.

Strelec

Chcete toho až príliš veľa naraz. Tento týždeň by ste sa preto mali rozhodnúť, čo naozaj je dôležité a čo naopak nie. Čo sa týka vzťahu, zabudnite na nezáväzné flirty s kolegami, ktoré môžu mať negatívne následky. Ak ste nezadané, mali by ste sa snažiť dať šancu niekomu vo vašom okolí, kto vám na prvý pohľad nepríde zaujímavý, no verte, že opak je pravdou.

Kozorožec

Najbližšie dni si musíte uvedomiť, že chyby z minulosti vás nemôžu trápiť celý život. Stali sa totiž na to, aby vás mohli posunúť vpred a niečo naučiť. Ak túto skutočnosť pochopíte, zlepší sa toho mnoho. Vo vzťahu sa snažte byť úprimnejšie a nebojte sa partnerovi povedať, čo vám prekáža. Niekedy je totiž pravda omnoho lepšia než lož.

Vodnár

Čaká vás príjemný týždeň, ktorý sa bude niesť na vlne pokoja a pohody. Jediné, čo vám môže pokaziť náladu je klamstvo, ktoré sa o vás šíri. Snažte sa to však partnerovi vysvetliť v kľude, aby ste nespôsobili žiadne ďalšie konflikty. Ak ste nezadané, bohužiaľ to zostane tak aj naďalej.

Ryby

Dosť bolo negativity a neprajných ľudí, tento týždeň si užite naplno a nič zlé si nevšímajte. Stretnite sa s blízkymi a doprajte viac pozornosti vášho partnerovi. Rovnako tak nezabudnite aj na seba a zájdite niekam do wellnessu či na manikúru. Ak ste nezadané, prestaňte sa rozhodovať hlavou a skúste viac počúvať svoje srdce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:54