Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býk sa musí oslobodiť, Leva čaká odmena

31.07.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 31. júla do 6. augusta.

Lev

Posledné obdobie ste sa snažili tvrdo pracovať a za vašu snahu teraz očakávate odmenu. Keďže na vás bude vplývať pozitívna energia, nemusíte sa báť vypýtať si od nadriadeného zvýšenie platu či vyššiu pozíciu. Čo sa týka vzťahov, snažte byť najbližšie dni oporou pre vášho partnera. Verte, že vám za to neskôr poďakuje.

Panna

Možno máte chuť zmeniť niečo vo vašom živote, no radšej ešte počkajte. Vo vašom vnútri totiž nie ste pripravené a aj malá zmeny by vám mohla uškodiť. Radšej sa preto naučte pracovať s emóciami či správaním. Čo sa týka vzťahov, podarí sa vám s partnerom upevniť puto, a to len vďaka tomu, že si začnete na ňom všímať len tie pozitívne veci.

Váhy

Najbližšie dni budú o čosi ťažšie. Môže za to najmä fakt, že budete pociťovať vnútorné napätie, ktoré si nebudete vedieť vysvetliť. Pokúste sa preto viac meditovať alebo sa odosobniť od negatívnych vplyvov okolia. Vo vzťahu vám partner ukáže nehynúcu lásku, oporu a porozumenie. Odmeňte ho preto cez víkend nejakým príjemným výletom alebo romantickou večerou.  

Škorpión

Neustále pracujete, snažíte sa udržiavať pevné vzťahy, no zabúdate na seba. Tento týždeň preto venujte sebe, svojmu zdraviu a túžbam. Splňte si všetko, na čo pomyslíte a choďte na miesta, ktoré už dlhšie chcete navštíviť. Ak si vnútorne oddýchnete a načerpáte sily, verte, že sa zlepší váš život nielen po kariérnej, ale aj partnerskej stránke.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 23:07