Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blížencov čaká zmena, Váhy musia spomaliť

25.07.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 24. júla do 30. júla.

Strelec

V práci sa vám síce darí, no na stole sa vám nakopilo množstvo úloh, ktoré nedokážete dokončiť samy. Nebojte sa preto požiadať o pomoc, ktorú ste doteraz rozdávali len vy. Čo sa týka vzťahov, naučte sa väčšej dôvere a neupodozrievajte partnera z vecí, ktoré sú bezpredmetné. Verte, že sa vám bude dýchať o čosi ľahšie.

Kozorožec

Prežili ste ťažké obdobie a tieto dni ho musíte hodiť za hlavu. Podariť sa vám to však môže iba vtedy, keď sa pustíte do riešenia konfliktov a nezhôd. S partnerom si venujte čas len pre seba a dokážte jeden druhému, ako vám na ňom záleží. Rovnako tak si cez víkend doprajte oddych, ktorý vás dostane späť do rovnováhy.

Vodnár

Možno nebudete rozumieť tomu, prečo to tak je, no tento týždeň sa bude niesť v znamení lásky. Od svojho partnera budete totiž viac než inokedy očakávať pozornosť, obdiv a dotyky. Nebráňte sa preto týmto pocitom a nechajte sa unášať na palube romantiky a vášne. Ak ste nezadané, skúste dať šancu osobe vo vašom okolí, ktorá sa s vami už dlhšie snaží spojiť.

Ryby

Stále len pracujete a zabúdate na seba. Skúste sa preto tento týždeň venovať viac svojmu psychickému stavu, doprajte si oddych a strávte nejaký čas s blízkymi. Keď znovu načerpáte stratenú energiu, až vtedy sa vám môže začať dariť v iných oblastiach života.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 23:34