Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Raka čaká finančne priaznivé obdobie, Býka nepríjemné rozhodnutia

03.07.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 3. júa do 9. júla.

Baran

Najbližšie dni budete pociťovať emocionálne teplo, takže sa snažte nájsť čas na každého člena rodiny. Čo sa týka vzťahu s partnerom, mali by ste sa porozprávať o tom, čo ďalej. Už dlhšie máte totiž v hlave množstvo nezodpovedaných otázok. Ak ste nezadané, skúste dať šancu niekomu, kto sa vás už nejaký ten čas snaží pozvať na rande.

Býk

Síce sa vám bude dariť v práci, čo sa týka ostatných oblastí života, bude to o čosi zložitejšie. Keďže ste veľmi pozitívne a máte nesmierne dobré srdce, najbližšie dni budete bojovať s vlastnými rozhodnutiami. Prestaňte sa však pozerať na to, čo si pomyslia ostatný a nenechajte ich zneužívať vás. Ak to nebudete emocionálne zvládať, zavolajte si na pomoc partnera, ktorý vám poskytne potrebnú oporu.

Blíženci

Ste plné energie, vďaka čomu zvládate dokončiť jednu povinnostiam za druhou. Mysleli ste však posledné obdobie aj na vaše fyzické či psychické zdravie? Pravdepodobne, nie. Skúste sa tento týždeň povenovať sebe samým, zájdite niekam do prírodu alebo len relaxujte. S partnerom takisto strávte nejaký čas a očakávajte od neho milé prekvapenie.

Rak

Čaká vás finančne priaznivé obdobie, ktoré môže vyvrcholiť zvýšením platu či lepšou pracovnou pozíciou. Inak tomu nebude najbližšie dni ani vo vzťahu s partnerom. Po úprimnom rozhovore a vyriešení starých konfliktov prestanete mať obavy o vašu budúcnosť a konečne sa posuniete ďalej. Ak ste nezadané, skúste si nájsť nejaký nový koníček a verte, že stretnete niekoho zaujímavého.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 15:10