Tieto kombinácie znamení si ako súrodenci nikdy nebudú rozumieť.dreamstime
StoryEditor

Kombinácie znamení, ktoré si nikdy nebudú rozumieť: Toto sú najhorší súrodenci horoskopu

15.06.2023, 17:00
ASTRO

Aký máte vzťah so svojím súrodencom? Neustále sa stretávate, pomáhate si a podporujete lebo si naopak nedokážete povedať pekné slovo? Ak patríte k tej druhej skupine, je viac než možné, že ste sa obaja narodili v kombinácii znamení zverokruhu, ktoré si nikdy nebudú rozumieť. Pozrite sa, o kom z horoskopu je reč.

Vzťahy so súrodencami sú rôzne. Niektorí spolu prežívajú každý moment v živote, starajú sa o  seba navzájom a sú si ako najlepší priatelia, no existujú aj takí, ktorí nevedia prežiť návštevu bez hádky, nedokážu spolu komunikovať a ich názory na život sú príliš odlišné. Reč je o niekoľkých kombináciách znamení zverokruhu, ktoré patria k tým najhorším súrodencom. Pozrite sa, prečo si so svojim bratom či sestrou nebudete nikdy rozumieť.

Baran a Býk

Tvrdohlavosť, to je vlastnosť, ktorá je charakteristická pre súrodencov narodených v týchto dvoch znameniach. Keďže ani jeden z nich si nedokáže priznať chybu, odpustiť či ustúpiť, často medzi nimi panujú nedoriešené konflikty. Za toto napätie môže najmä fakt, že obaja túžia po tom, aby boli v každej oblasti života najlepší.

Rak a Vodnár

Súrodenci narodení v týchto dvoch znameniach predstavujú naozaj veľké protiklady, ktoré si však nikdy nemôžu rozumieť. Rak je totiž veľmi citlivý a srdečný, no Vodnár je naopak intelektuálny, spoločenský, pri konfliktoch sa riadi logikou a len málokedy ukazuje svoje city najavo. Nerozumejú si práve kvôli tomu, že si navzájom nedôverujú, Rak sa ľahko urazí a Vodnár si neuvedomuje, že niekomu ublížil.

Blíženci a Panna

Súrodenci Blíženca a Panny sú veľmi odlišní, vďaka čomu si absolútne nerozumejú. Môže za to aj fakt, že Blíženec je bezstarostný človek, ktorému nevadí neporiadok a chaos. Panna naopak miluje poriadok, pravidlá a očakáva, že ich budú dodržovať aj ostatní. Síce spolu dokážu riešiť konflikty, no skvelí priatelia z nich rozhodne nikdy nebudú.

Lev a Škorpión

Zatiaľ, čo sme medzi súrodencami doteraz spomínali samé odlišnosti, kombinácia Leva a Škorpióna je naopak o neuveriteľnej podobnosti. Obaja milujú zábavu, sú energickí a spoločenskí. Problém je však v tom, že túžia po pozornosti, vďaka čomu neustále bojujú o  miesto číslo jeden.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 06:02