Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býk zažije odmietnutie, Raka čaká prekvapenie

12.06.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 12. júna do 18. júna.

Baran

Tento týždeň budete mať možnosť vyriešiť veci, z ktorými si už dlhšie neviete dať rady. Keďže budete mať dobrú náladu, množstvo energie a sily, dariť sa vám bude aj v práci, kde na vás čaká veľa nedokončených úloh. Vo vzťahu si dajte pozor na neuvážené slová, ktoré môžu partnera zabolieť. Radšej sa naučte odpúšťať a konflikty budete zvládať omnoho ľahšie.

Býk

Často myslíte na minulosť? Prestaňte s tým. Zbytočne si totiž do života vnášate negatívne myšlienky, ktoré by mohli ohroziť to, čo ste si tak dlho budovali. Sústreďte sa radšej na to, čo je teraz. Predovšetkým by ste mali venovať viac pozornosti partnerovi, ktorý potrebuje o čosi viac lásky. Ak ste nezadané, pripravte sa na odmietnutie, ktoré pre vás vôbec nebude príjemné.

Blíženci

Už dlho šetríte na to, aby ste si splnili sny. Najbližšie dni by ste si preto mali zobrať dovolenku a užiť si ťažko zarobené peniaze. Pozor si však dajte vo vzťahoch, kde sa snažte vyhýbať hádkam. Zbytočne si tým narušíte stabilitu a rovnováhu, ktorú ste si budovali veľmi dlho. Radšej sa s partnerom snažte nájsť kompromis, viac komunikujte a problémy postupne zmiznú.

Rak

Najbližšie dni pocítite pozitívnu energiu, ktorá vám pomôže zvládnuť čokoľvek, čo vám príde do cesty. Možno aj z tohto dôvodu by ste takéto myšlienky mali využiť na zodpovedanie otázok týkajúcich sa vašej budúcnosti. Čo sa týka vzťahov, očakávajte milé prekvapenie od partnera. V druhej polovici týždňa sa naopak pripravte na napätie, ktoré zapríčinia hádky v rodine.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 03:25