Toto sú najzraniteľnejšie miesta každého zo znamení zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Výčitky, ignorancia či odmietnutie: Toto sú vaše najzraniteľnejšie miesta podľa horoskopu

31.05.2023, 19:00
ASTRO

Pravdepodobne viete, čo dokáže zabolieť vás, no vedeli by ste povedať, čo vie zraniť alebo nahnevať niekoho z vašich blízkych? Ak nie, zistiť to môžete vďaka astrológii, ktorá pozná najzraniteľnejšie miesta každého zo zverokruhu. Na tieto veci si pri partnerovi či najbližších dávajte veľký pozor.

Každá z nás má svoje citlivé miesto. Ak ho niekto nájde, pravdepodobne vás to zabolí, urazí alebo nahnevá. Najhoršie na tom je, ak toto citlivé miesto nechtiac nájdete u partnera alebo svojich blízkych. Aby ste predišli zbytočným konfliktom a nedorozumeniam, zisťovali sme, čo dokáže zraniť každé znamenie zverokruhu. Pozrite sa, na čo si dať pozor.  

Baran

Síce sú ženy narodené v znamení Barana cieľavedomé a bojovné, aj tak sa dokáže v ich okolí nájsť niekto, kto podcení ich schopnosti. Ak im poviete, že si myslíte, že niečo nedokážu, okamžite vybuchnú a nahnevajú sa na vás.

Býk

Ženy narodené v znamení Býka neznášajú, keď ich niekto ignoruje. Je pre nich strašné, ak im na otázky odpovedáte stručne alebo vôbec nereagujete. V tomto prípade sa nás nahnevajú a bude trvať veľmi dlho, kým sa rozhodnú vám odpustiť.

Blíženci

Najcitlivejším miestom žien narodených v znamení Blížencov sú výčitky. Dokážu sa totiž nahnevať na čokoľvek, ľahko sa urazia a obvinenia znášajú veľmi ťažko.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:29