Pozrite sa, aké sú sexuálne slabiny jednotlivých znamení zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Prílišná dominancia, rýchlosť či stereotyp: Toto sú sexuálne slabiny jednotlivých znamení zverokruhu

09.06.2023, 08:00
ASTRO

Hviezdy o vás dokážu prezradiť naozaj čokoľvek. Či už sú to charakterové vlastnosti, osobnostné črty alebo zlozvyky. Dokonca sa vďaka nim môžete dozvedieť čo to o sexuálnom živote jednotlivých znamení zverokruhu. Pozrite sa, aké sú vaše alebo partnerove sexuálne slabiny.

Každý uprednostňuje v posteli niečo iné. Zatiaľ, čo niektorí radi experimentujú, iní naopak zostávajú verní klasike. Tak či onak, môže sa stať, že vaše sexuálne túžby a potreby sa nebudú zhodovať s tými, ktoré má partner. Aby ste vedeli, v čom ste posteli dobré a v čom naopak nie, obráťte sa na hviezdy, ktoré prezrádzajú sexuálne slabiny jednotlivých znamení zverokruhu. Tak čo, ako ste na tom?   

Baran

Aj keď uprednostňujete pomalý, nežný a romantický sex, milostné hrádky takmer vždy zbytočne uponáhľate. Skúste si dať záležať na jednotlivých polohách, predohre a užite si milovanie o čosi viac.

Býk

V posteli radi experimentujete a skúšate nové polohy, no veľmi sa vám to nedarí. To, čo vám robí problém je, že vyhľadávate vždy rovnaký typ partnera, a preto aj keď veľmi chcete, nikdy nevyskúšate nič iné.

Blíženci

Veľa rečí, no žiadny skutok. Týmto pravidlom sa bohužiaľ riadite nielen v živote, ale aj v posteli. Svojmu partnerovi posielate vášnivé esemesky, po telefóne ho vyzliekate slovami, no keď príde na vec, všetko sa akoby vytratí. Dôvodom môže byť aj fakt, že sa hanbíte za svoje telo.

Rak

Vašou sexuálnou slabinou je minulosť. Keďže sa nedokážete vyrovnať s dávnymi vzťahmi, nikdy si sex so súčasným partnerom neužijete naplno. Prestaňte preto spomínať a začnite žiť prítomným okamihom.

Lev

Aj keď ste spoločenskí, extrovertní a dominantní, v posteli vám robí najväčší problém práve vaše sebavedomie. Ak totiž nie ste sami so sebou spokojní a pokiaľ vás partner nezahŕňa komplimentami, sex si nedokážete užiť naplno.

Panna

Sebavedomia máte na rozdávanie. Bohužiaľ, vášmu partnerovi to však občas môže prekážať. V posteli naňho totiž nehľadíte a túžite byť dominantní v každom ohľade. Skúste raz za čas nechať výber polohy či sexuálnej hry aj na ňom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 07:17