Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býk zažije odmietnutie, Raka čaká prekvapenie

12.06.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 12. júna do 18. júna.

Lev

Aj keď milujete spoločnosť vašich priateľov, tento týždeň by ste sa mali zamerať najmä na vzťah s partnerom. Prednedávnom ste totiž zažili nevinný flirt, ktorý skončil nepríjemnou hádkou. Je na čase, aby ste to vyriešili a naplno sa začali venovať tomu, na kom vám záleží. Ak ste nezadané, očakávajte vášnivé dobrodružstvo, ktoré sa môže zmeniť aj na niečo vážnejšie.

Panna

Tento týždeň by ste mali otvoriť svoju myseľ a pozrieť sa na veci z iného uhla. Iba vďaka tomu sa totiž môžete posunúť ďalej. Čo sa týka vzťahov, mali by ste si uvedomiť, že problémy sú normálne. Vašou úlohou však najbližšie dni bude ich s partnerom vyriešiť. Pri komunikácii sa snažte počúvať, nebuďte agresívne a nezabudnite robiť kompromisy.

Váhy

Už dlhšie ste nespokojné s vašim partnerským životom. Dávajte si preto pozor na pokušenia, ktoré na vás číhajú na každom rohu. Bola by škoda keby ste kvôli nevinnému flirtu zahodili to, čo ste si vybudovali. Ak ste nezadané a je vo vašom okolí niekto, kto sa vám páči, mali by ste ísť do toho. Veď predsa, nemusíte čakať na pozvanie len vy.

Škorpión

Tento týždeň budete mať skvelé komunikačné zručnosti. Vďaka tomu sa vám podarí vyriešiť staré spory, no môžete sa dostať aj na lepšie miesto v práci. Čo sa týka vzťahov, očakávajte obdobie plné lásky, vášne a nehy. Využite toto čaro vo svoj prospech a strávte nejaký čas s partnerom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 22:03