Prečítajte si, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Baran sa musí pripraviť na sklamanie, Lev by sa nemal vzdávať

05.06.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 5. júna do 11. júna.

Váhy

Síce sa vám bude dariť v práci, no vaša finančná stránka na tom nebude najlepšie. Budete totiž musieť riešiť nečakané výdavky, takže sa najbližšie dni stráňte nakupovaniu zbytočností. Čo sa týka vzťahov, mali by ste ukázať svojmu partnerovi, ako vám na ňom záleží. Nebojte sa, nemusíte kupovať darčeky, stačí malé gesto, ktoré posilní puto medzi vami.

Škorpión

Práca vám ide od ruky, nemáte žiadne povinnosti a preto je vhodná príležitosť na investovanie času do svojho vzťahu. Už dlhšie sa cítite osamelo a zabúdate na to, na čom vám skutočne záleží. Snažte sa preto najbližšie dni posunúť vzťah o krok ďalej. Porozprávajte sa s partnerom o dôležitých veciach, strávte spolu nejaký čas a oceňte vzájomnú snahu. Ak ste nezadané, počas víkendu máte možnosť stretnúť niekoho zaujímavého.

Strelec

Chcete, aby bolo všetko dokonalé, no musíte si uvedomiť, že to sa nedá. Áno, naďalej si stojte za svojimi rozhodnutiami, buďte odvážne a plňte si svoje sny, no všetko s mierou. Nemôžete mať predsa všetko. Doprajte si preto cez víkend psychický či fyzický oddych a načerpajte energiu do ďalších dní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 00:59