Prečítajte si, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Baran sa musí pripraviť na sklamanie, Lev by sa nemal vzdávať

05.06.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 5. júna do 11. júna.

Rak

Už dlhšie sa nachádzate na jednom mieste, stagnujete. Môže za to aj fakt, že sa sústredíte len na negatívne veci okolo vás. Skúste sa preto tento týždeň zamerať na vaše doterajšie úspechy, načerpajte z nich energiu a snažte sa lepšie zdolávať prekážky. Verte, že sa vám konečne uľaví. Čo sa týka vzťahov, mali by ste sa naučiť tolerancii, porozumeniu a kompromisom. Iba vďaka tomu sa môžete s partnerom posunúť ďalej.

Lev

Nevzdávajte sa. Aj keď si druhý myslia o vašich rozhodnutiach niečo iné, nepočúvajte ich. Stojte si za svojimi slovami a krokmi, ktoré každodenne robíte. V najbližších dňoch sa snažte neriešiť problémy iných a zamerajte sa na svoju vlastnú osobu. Zároveň nezabúdajte na svojho partnera, ktorý sa cíti veľmi osamelo. Venujte mu pozornosť, lásku a viac s ním komunikujte.

Panna

Síce potrebujete oddych, no najbližšie dni naň nebudete mať čas. Tento týždeň sa totiž musíte sústrediť na splnenie úloh, ktoré musíte dokončiť. Ak sa vám to podarí, cez víkend si doprajte relax. Vo vzťahu si dajte pozor na únavu a podráždenosť, ktorá môže zapríčiniť hádky s partnerom. Radšej si preto zahryznite do jazyka a nechajte svoje emócie vychladnúť. Ak ste nezadané, snažte sa zmeniť svoje myslenie a ten pravý určite príde.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 16:49