Naučte sa čítať z dlane.dreamstime
StoryEditor

Osud máte vo vlastných rukách: Naučte sa ho čítať z dlane a zistite, aké naozaj ste

31.05.2023, 17:00
ASTRO

Nielen dátum narodenia, ale aj vaša dlaň vám dokáže o vašej osobnosti mnohé prezradiť. Či už sa chcete dozvedieť viac o vašom zdraví, vzťahu alebo charakteristických črtách, naučte sa spolu s nami čítať osud z dlane. Nebojte sa, nie je to nič náročné. Stačí, ak si budete všímať tieto čiary.

Nie len tak, pre nič za nič, sa hovorí, že osud máte vo vlastných rukách. Z vašej dlane totiž dokážete zistiť o vašom charaktere viac, než si myslíte. Veď predsa, už samotný Aristoteles veril, že sa z tejto časti tela dá odhaliť ľudský osud. Môže za to aj fakt, že ruku považoval za orgán, ktorý zrkadlí celú vašu osobnosť. Čítať z dlane sa dokonca môžete naučiť aj vy. Stačí, ak si budete všímať nižšie spomínané čiary.

Čiara osudu

Táto čiara zobrazuje váš život, prácu, charakter, no dokáže prezradiť aj to, ako ste na tom s cieľmi. Ak sa nachádza v strede vašej ruky a smeruje priamo k prostredníku, je viac než jasné, že viete, čo od života chcete. Svoje túžby si snažíte naplniť bez ohľadu na prekážky. Ak je naopak však čiara osudu prerušená alebo ju na dlani vôbec nemáte, pravdepodobne ste nerozhodné, často meníte zamestnanie a chýba vám bojovnosť.

Čiara hlavy

Z tejto čiary môžete vyčítať to, ako myslíte alebo ako sa v živote rozhodujete. Ak sa vaša čiara hlavy nachádza pod prstenníkom, pravdepodobne ste emocionálne stabilné, rozumné a dokážete robiť rýchle rozhodnutia. Ak naopak táto čiara vytvára oblúk nadol, ste typ človeka, ktorý je obdarený neuveriteľnou dávkou fantázie, neznáša stereotyp a v posteli či v živote miluje experimentovanie.

image

Sledujte čiary na vašej dlani.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:09