Prečítajte si, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Baran sa musí pripraviť na sklamanie, Lev by sa nemal vzdávať

05.06.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 5. júna do 11. júna.

Baran

Konečne sa vám začalo dariť, no mali by ste si dať pozor na niektorých ľudí vo svojom okolí. Vaše šťastie a úspech vám totiž neprajú. Tento týždeň sa rovnako tak môžete dozvedieť niečo dôležité o niekom z vašich blízkych. Pripravte sa však na sklamanie. Čo sa týka vzťahu s partnerom, nenarušte si puto medzi vami nezáväzným flirtom či sladkými rečičkami. Nestojí vám to za to.

Býk

Najbližšie dni by ste sa mali venovať najmä svojmu psychickému zdraviu. Čas, ktorý obetujete sebe, sa vám raz vráti. Nebojte sa preto dopriať si oddych. To vám pomôže nielen v pracovnej sfére, ale aj v oblasti medziľudských vzťahov. Vo vzťahu by ste si mali takisto uvedomiť, že minulosť už nezmeníte. Sústreďte sa na prítomnosť, venujte partnerovi pozornosť a vneste do vzťahu viac lásky.

Blíženci

Venujete sa sebe samým dostatočne? Pravdepodobne, nie. Neustále totiž myslíte na prácu, úspech a peniaze. Kvôli tomu však zabúdate žiť. Skúste sa preto najbližšie dni zamerať na to, čo vám život ponúka. Zájdite niekam na výlet, doprajte si adrenalínový zážitok a robte hlavne to, čo vás baví. Samozrejme, nezabudnite do týchto činností zapojiť aj milovanú osobu, ktorá viac než kedykoľvek predtým potrebuje vašu pozornosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 11:20