Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blíženci budú žiarliť, Raka čaká prekvapenie

29.05.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 29. mája do 4. júna.

Baran

Čaká vás skvelý týždeň. Dariť sa vám však nebude len po finančnej a pracovnej stránke, ale aj vo vzťahoch. Práve vďaka tomu budete sršať pozitívnou energiou, ktorú prenesiete aj na ostatných. Čo sa týka partnera, pokúste sa byť úprimné a otvorené. Ak vám niečo vadí, povedzte to, ak sa vám niečo páči, takisto to povedzte. Iba takýmto spôsobom si môžete vybudovať harmonický vzťah, ktorý nič nezlomí.

Býk

V práci by ste mali trochu zapracovať na kvalite. Keď vkročíte do svojej kancelárie, zabudnite na všetko ostatné a nalaďte sa na prácu tak, akoby to mal byť váš koníček. Čo sa týka vzťahov, už dlhšie vás trápia problémy, ktoré vám obom uberajú na energii. Vyložte preto karty na stôl, nebojte sa priznať si chybu a dôverne sa spolu o nich porozprávajte. Ak ste nezadané, počas víkendu očakávajte zaujímavé stretnutie.  

Blíženci

Hviezdy vám tento týždeň budú priať najmä v profesijnej oblasti. Využite preto túto príležitosť a nebojte sa prijať ponuku, ktorá sa vám naskytla už dávnejšie. Vo vzťahoch to nebude až také ľahké. Začnete totiž žiarliť na niekoho v partnerovom okolí. Uvedomte si však, že je to len vo vašej hlave a zbytočne si tým narušujete dlhodobo vybudovaný vzťah.

Rak

V prvej polovici týždňa pocítite únavu, ktorú však môžete prekonať iba fyzickou aktivitou. Zájdite preto na turistiku, výlet s rodinou alebo prechádzku parkom. Ak to zvládnete aj napriek vyčerpanosti, v druhej polovici týždňa sa môžete tešiť na prekvapenie, ktoré súvisí s vašimi emóciami. Pravdepodobne prídete konečne na to, že vzťah, ktorý už dlhšie udržiavate, nie je to pravé orechové.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:05