Toto sú najzraniteľnejšie miesta každého zo znamení zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Výčitky, ignorancia či odmietnutie: Toto sú vaše najzraniteľnejšie miesta podľa horoskopu

31.05.2023, 19:00
ASTRO

Pravdepodobne viete, čo dokáže zabolieť vás, no vedeli by ste povedať, čo vie zraniť alebo nahnevať niekoho z vašich blízkych? Ak nie, zistiť to môžete vďaka astrológii, ktorá pozná najzraniteľnejšie miesta každého zo zverokruhu. Na tieto veci si pri partnerovi či najbližších dávajte veľký pozor.

Rak

Ženy narodené v znamení Raka väčšinou nedávajú najavo, čo naozaj cítia. Ak však raz už vybuchnú, stane sa to len v tom prípade, že ste urobili niečo proti ich vôli. Dajte si preto pozor na to, ako sa k nim správate.

Lev

Levice dokáže uraziť a zabolieť naozaj čokoľvek. Či už sú to nesplnené želania, málo pozornosti alebo nuda. Existuje však aj vec, ktorá ich vie rozčúliť na dlhú dobu. Ak niekedy zapochybujete o ich schopnostiach alebo ich budete príliš kritizovať, Levice vám okamžite ukážu, čo je to ozajstný hnev.

Panna

Ženy narodené v znamení Panny sa nedajú len tak ľahko uraziť. Môžete im nadávať či kritizovať ich, no s nimi to takmer nehne. Jediné, čo naozaj neznášajú, je to, keď niečo dosiahnete skôr ako ony. V tomto prípade sa z vás stanú nepriatelia, ktorí sa budú neustále pretekať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 21:58