Naučte sa čítať z dlane.dreamstime
StoryEditor

Osud máte vo vlastných rukách: Naučte sa ho čítať z dlane a zistite, aké naozaj ste

31.05.2023, 17:00
ASTRO

Nielen dátum narodenia, ale aj vaša dlaň vám dokáže o vašej osobnosti mnohé prezradiť. Či už sa chcete dozvedieť viac o vašom zdraví, vzťahu alebo charakteristických črtách, naučte sa spolu s nami čítať osud z dlane. Nebojte sa, nie je to nič náročné. Stačí, ak si budete všímať tieto čiary.

Čiara života

Síce vám táto čiara neprezradí, ako dlho budete žiť, no odhalí vám, aký je váš vzťah k životu. Začína nad palcom a mieri oblúkom k zápästiu. Ak je vaša čiara života naozaj dlhá, pravdepodobne ste spontánne, veselé a máte pevné zdravie. Ak je prerušovaná, poukazuje na zmeny, ktoré pomôžu k zlepšeniu vášho života. Zdvojená čiara symbolizuje sebaistotu, sebadôveru, cieľavedomosť a rovná nedostatok týchto vlastností. Ak je vaša čiara života krátka, často vás trápia choroby, ste náchylné k neúspechom a nedokážete sa zo života tešiť.

Čiara srdca

Táto čiara o vás prezrádza, ako ste na tom s emóciami a vzťahmi k partnerovi, rodine či iným blízkym. Väčšinou smeruje od malíčka až medzi ukazovák a prostredník. Ak je vaša čiara srdca dlhá a smeruje k ukazováku, ste romantické duše, ktoré sa len málokedy dokážu zmieriť s realitou. Ak je dlhá a končí pri čiare hlavy, pravdepodobne túžite po láske a nerobí vám problém prejavovať svoje city. Rozdvojená čiara srdca na konci symbolizuje citovú stabilitu a rozdvojenie na začiatku predstavuje dominantnosť. Ak vaša čiara pretína čiaru hlavy, v živote ste zažili traumatizujúci zážitok, ktorý vám bráni nájsť si vzťah a vytvárať priateľstvá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 15:00