Tieto bylinky sú pre vás najlepšie podľa znamenia.dreamstime
StoryEditor

Šalvia pre Býka, púpava pre Leva: Nazbierajte si pre vás najlepšie bylinky podľa znamenia zverokruhu

29.05.2023, 07:00
ASTRO

Bylinky sú už po stáročia považované za najúčinnejšie lieky v domácej lekárničke. Ak neviete, ktorú si nazbierať na prechádzke, mali by ste sa obrátiť na astrológiu. Podľa nej totiž každé znamenie zverokruhu potrebuje inú bylinku. Pozrite sa, ktoré sú tie najlepšie pre vás.

Baran

Pre ženy narodené v znamení Barana je skvelá žihľava, ktorá obsahuje veľa železa. Rovnako tak dokáže povzbudiť, zbaví vás zápalu, pomôže pri bolestiach hlavy, zatočí s akné a detoxikuje organizmu. Vyskúšať by ste však mali aj medovku, ktorá je skvelou bojovníčkou proti stresu, nespavosti či menštruačným kŕčom.

Býk

Ak ste sa narodili v tomto znamení, pri rôznych problémoch by ste mali siahnuť po šalvii lekárskej. Tá vám pomôže s chrípkou, nachladnutím, tráviacimi problémami, ale aj potením. Ak by vás bude trápiť naozaj silný kašeľ a nádcha, zaobstarajte si tymian, ktorá patrí k jedným z najúčinnejších bylín. Zatočiť dokáže s hlienmi, vírusmi, zápalmi, parazitmi a hnačkou.

Blíženci

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Blíženca, zvyknú mať časté problémy s pľúcami, dýchacími cestami a nervovým systémom. Možno aj z tohto dôvodu by mali siahnuť po pľúcniku a kozlíku lekárskom. Obidve tieto bylinky dokážu zmierniť kašeľ a zbavia vás hlienov. Okrem toho pomôžu so spánkom, vyčerpaním a vyrážkami.

Rak

Narodili ste sa v znemení Raka? Ideálny e pre vás najmä rebríček obyčajný, ktorý upokojí žalúdok. Skvelá je aj levanduľa, ktorá vám vďaka svojmu obsahu dokáže pomôcť pri nervozite, zvýšenom krvnom tlaku, ale aj depresii. Siahnuť by ste sa však nemali báť ani po mäte, ktorá vás zbaví plynatosti a kŕčov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:50