Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blíženci budú žiarliť, Raka čaká prekvapenie

29.05.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 29. mája do 4. júna.

Lev

Aby ste si udržali pozitívnu náladu, snažte sa vyhýbať negatívnym ľuďom, ktorý vám uberajú energiu. Namiesto nadčasov v práci si zoberte voľno a venujte sa samy sebe. Iba vďaka tomu sa môžete dostať do psychickej rovnováhy. Cez víkend sa venujte partnerovi, ktorý prežíva ťažké obdobie. Ak ste nezadané, vyberte sa niekam von a možno stretnete niekoho zaujímavého.

Panna

Čaká vás týždeň posilňovania vzťahov. Ak máte v vo svojom okolí niekoho, s kým ste sa dávnejšie dostali do konfliktu, najbližšie dni by ste sa to mali pokúsiť vyrovnať. Rovnako tak to budete mať aj s partnerom. Ak necítite pohodlie v láske, trápi vás niečo alebo túžite po zmene, nebojte sa o tom otvorene komunikovať. Iba tak totiž môžete byť v živote spokojné a vyrovnané.

Váhy

V najbližších dňoch sa snažte trochu spomaliť a začnite si užívať prítomný okamih. Naučte sa mať radosť zo života. Vyrazte si s partnerom a deťmi do prírody, zahrajte sa hru, usporiadajte grilovačku alebo robte to, čo vás baví. Jednoducho, tento týždeň sa venujte láske, ktorá vám už dlhšie chýba.

Škorpión

Nevzdávajte sa. Buďte naďalej vytrvalé, cieľavedomé a vytrvalé. Verte, že vďaka vašej pracovitosti sa vám otvoria dvere, ktoré sa už dlhšie snažíte otvoriť. Len vydržte. Čo sa týka vzťahov, mali by ste sa snažiť viac porozumieť svojmu partnerovi. O lásku sa totiž musíte starať, a preto bude vhodné, ak začnete plánovať spoločnú budúcnosť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 22:41