Pozrite sa, ktoré mužské znamenia patria k tým najromantickejším.dreamstime
StoryEditor

K ženám sa správajú ako k princeznám: Tieto mužské znamenia patria k najromantickejším

17.05.2023, 11:30
ASTRO

Nie každá žena túži po romantike, no musíte uznať, že každá z vás sníva o tom, aby sa k vám muž aspoň občas správal ako k princeznej z rozprávky. Máme pre vás dobrú správu. Tieto mužské znamenia patria medzi tie najromantickejšie. Pozrite sa, či sa medzi nimi nachádza aj ten váš.

Možno si nezakladáte na tom, aby vás muž obdarúval, pozýval na večere či nosil každý týždeň kvety, no mali by ste vedieť, že žiadnemu vzťahu nezaškodí čo i len kúsok takejto romantiky. Veď predsa, každá z vás si občas od partnera zaslúži viac pozornosti ako inokedy. Ak by ste chceli, aby sa k vám muž správal ako k princeznám, potrebujete vedľa seba jedno z týchto znamení. Nachádza sa medzi nimi aj vaša polovička?

Lev

Muži narodení v znamení Leva sú od prírody romantickí. Pre svoju milovanú polovičku túžia byť hrdinami a keďže chcú vidieť na jej tvári žiarivý úsmev, neustále ju obdarúvajú kvetmi, raňajkami do postele či inými prekvapeniami. Jednoducho, milujú niekoho rozmaznávať. Túto krehkú a nežnú stránku sa však snažia skrývať, takže ak nie ste ich pravou láskou, žiadnych romantických gest sa nedočkáte.

Ryby

Citliví, empatickí, milujúci a romantickí muži narodení v znamení Ryby dokážu dať do vzťahu maximum. Svojej partnerke sú oddaní a spravili by pre ňu naozaj čokoľvek. Okrem toho sa k nej snažia správať ako k princeznej. Zavedú ju na miesta, ktoré nikdy nevidela, obdarujú ju darčekmi, ktoré nikdy nedostala, a to len preto, že ju považuje za výnimočnú.

Rak

Muži narodení v znamení Raka sú sebavedomí, atraktívni a predovšetkým romantickí. Keďže túžia po rodine a oddanom vzťahu, do svojej partnerky musia byť zaľúbení. Keď sa tak stane, splnia jej všetko, čo jej na očiach vidia. V podstate sú ako princovia na bielom koni, ktorí zachránia svoju polovičku od všetkého zlého a prinesú jej do života muža, ktorý jej bude neustále dokazovať, aká je preňho dôležitá.  

Panna

Romantickí sú aj muži narodení v znamení Panny. Svojej láske dokážu poskladať básne, naspievať piesne, do práce posielať kvety či pozývať na večere pod holým nebom. Áno, sú presné prototypy presladených romantikov. Ak teda netúžite po prílišnej zamilovanosti, radšej sa s nimi nedávajte dokopy.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 06:21