Tieto bylinky sú pre vás najlepšie podľa znamenia.dreamstime
StoryEditor

Šalvia pre Býka, púpava pre Leva: Nazbierajte si pre vás najlepšie bylinky podľa znamenia zverokruhu

29.05.2023, 07:00
ASTRO

Bylinky sú už po stáročia považované za najúčinnejšie lieky v domácej lekárničke. Ak neviete, ktorú si nazbierať na prechádzke, mali by ste sa obrátiť na astrológiu. Podľa nej totiž každé znamenie zverokruhu potrebuje inú bylinku. Pozrite sa, ktoré sú tie najlepšie pre vás.

Lev

Levice potrebujú bylinku, ktorá vynikne rovnako tak ako oni. Skvelá je napríklad púpava, ktorá svojim vzhľadom pripomína slnko. Vyliečiť dokáže srdcové ochorenia, poruchy žalúdka či žlčníkové kamene. Skvelý však pre vás môže byť aj nechtík lekársky, ktorý posilní vašu imunitu, zbaví vás bolestivej menštruácie, zmierni akné a bojuje proti črevným parazitom.

Panna

Ak ste sa narodili v znamení Panny, zaobstarajte si palinu, ktorá pomôže s trávením, dýchacími problémami, ale aj plynatosťou. Rovnako tak môže byť pre vás skvelá žihľava a eukalyptus. Obe tieto bylinky vám dodajú energiu, zmiernia akné, odstránia z tela škodlivé látky a podporia metabolizmus.

Váhy

Pre ženy narodené v znamení Váhy je ideálny rakytník. Ten vďaka antimikrobiálnym a antivirotickým účinkom podporuje imunitu. Keďže obsahuje vysoké množstvo vitamínu C, dokáže zatočiť s infekciou a zápalom. Okrem toho udrží vaše oči zdravé, vyčistí pleť a bojuje s rôznymi srdcovými ochoreniami.

Škorpión

Škorpiónky by si mali častejšie dopriať listy černice, ktoré pomôžu pri zápaloch močových ciest, hnačke, chudnutí, ale slúžia aj ako prevencia proti vzniku rakoviny. Skvelé pre vás môže byť aj ostružina či medovka, ktorá slúži ako prvá pomoc pri nervozite, únave a bolestiach hlavy. Rovnako tak zlepší vašu pamäť a pozornosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 19:31